Nos, ma voltam a tegnap általam ajánlott akkuboltban, van nekik 2 féle töltőjük is, 3000ért egy egyszerűbb kivitel, 10000ért viszont olyan, amihez adnak egy beépíthető csatlakozót, így az akkudat sem kell kivenni a vasból, csak rácsattintod a töltőt és mehet...
Szia!
Voltam a srácnál tegnap, 30% kedvezménye van a Bárdinál az YTX7A-BS, és a YTZ10S (gyári) árát kérdezi meg, csak az a baj , hogy nagyon elfoglalt, fényező, és a telefont sosem veszi fel. Holnap ismét elugrok hozzá, kis türelmet kérek.
Itt a Rizoma! Sajna sötétedett már.
Szia!
Köszönöm meg kaptam! Most jöttem be, eddig szarakodtam a köcsök relével, mert nem akarta lassan villogtatni, de legyőztem és már szépen villog ! Majd holnap lefotózom mert már álmos vagyok, és még mutatok mást is, hogy mit szólsz hozzá.
Házikó sikerült?
terv 2009
szept motogp balatonring
July 26: Czech Republic (Brno) - SBK
a idm salzburgringi futamara mag nincs meg az idöpont,de feltehetöen juni
aki akar csatlakozhat
Nem egyszerű eset........egyébként van pár eladó aki hazudozik össze vissza, nincs is neki raktáron a cucc és ilyesmi kifogással próbálja kimenteni magát az ebay szabályok alól......nade sajnos nem látni bele a rendszerbe csak egy próbavásárlás után, az meg jelen esetben nem éppen jól sült el.
Nem még,sajnos
Pedig már nagyon itt lenne az ideje.
Azt mondta a srác(múlthéten felhívott)
hogy felhívta a németeket és állítólag valahol elkeveredett,visszaküldték a feladónak
és újra feladták.
Remélem,hogy a héten meglessz
Ajaj
várjunk,..1-2 hét múlva,lenne aktuális
elvették az autómról a forgalmit és most várom a büntetést,hogy mennyi lessz
de egyébként akkor kell,mindenképpen
csak még a csekket meg akarom várni
Jó így neked?
akkor is megoldható?
Az más, hogy te 250et kapsz 1 €-ért, meg megint más, hogy mennyiért veszel 1€-ót. Az egyik (az alacsonyabb) a vételi, a másik (magasabb) az eladási árfolyam.
Voltam a srácnál tegnap, 30% kedvezménye van a Bárdinál az YTX7A-BS, és a YTZ10S (gyári) árát kérdezi meg, csak az a baj , hogy nagyon elfoglalt, fényező, és a telefont sosem veszi fel. Holnap ismét elugrok hozzá, kis türelmet kérek.
Itt a Rizoma! Sajna sötétedett már.
aksival is sikerült valamit intezni?
hat remelem meglessz penteken
Köszönöm meg kaptam! Most jöttem be, eddig szarakodtam a köcsök relével, mert nem akarta lassan villogtatni, de legyőztem és már szépen villog ! Majd holnap lefotózom mert már álmos vagyok, és még mutatok mást is, hogy mit szólsz hozzá.
Házikó sikerült?
Amcsiból van a motorod?
szept motogp balatonring
July 26: Czech Republic (Brno) - SBK
a idm salzburgringi futamara mag nincs meg az idöpont,de feltehetöen juni
aki akar csatlakozhat
Pedig már nagyon itt lenne az ideje.
Azt mondta a srác(múlthéten felhívott)
hogy felhívta a németeket és állítólag valahol elkeveredett,visszaküldték a feladónak
és újra feladták.
Remélem,hogy a héten meglessz
Akkor túltárgyaltuk a témát
És kössz
várjunk,..1-2 hét múlva,lenne aktuális
elvették az autómról a forgalmit és most várom a büntetést,hogy mennyi lessz
de egyébként akkor kell,mindenképpen
csak még a csekket meg akarom várni
Jó így neked?
akkor is megoldható?
Ha nem az sem gáz
sopronban 250et edtak erte