emberek,
most mar eleg az agonizalasbol, meg a szuttyogesbol, meg a tankpad es jogsi mizeriabol!
most mar MOTOROZZATOK, palyazzatok, egykerekezzetek, meg huzzatok neki, NA!
Ha az ideiglenesben benne van az A akkor jó. A matrica eredeti méret és forma, itt csinálta valaki a fórumról, már nem emlékszem pontosan ki, de tökéletes másolat. Elvileg én csak a farokidomra kértem de a srác küldött 2 kicsit is a 2 nagy mellé, mert nem tudta mekkorát akarok feltenni. Hátulra felkerültek a nagyok, mert annélkül nagyon csupasz volt a hátulja a kicsik meg megmaradtak dísznek. Le is megyek a garázsba megnézem megvan e még......nehogy hiába ajánlgassam.
Ideiglenes vezetői engedélyt adtak,mert egyébként tegnap járt le a B-s jogsim is.
De viszont a nagy "A"-t most csináltam meg és azt mondta a nő,hogy hiába van meg a vizsgám,
mégsem mehetek addig,amíg a kártyát meg nem kapom.Csak azzal ami a régi jogsimban van.
Tehát az ideiglenesben már benne van az"A"is.
De nem tudom,ha megállít a"szerv",hogy mit reagálnak rá.
Szerinted?
A matricát viszont lehet,hogy elkérem,mintának.
És megcsináltatom,hófehér,domborúra.mint a tankpad.
Szerintem jól néz ki,kék alapon fehér
De egyébként ami Neked van az eredeti gyéri méret és forma?
Ideiglenes vezetői engedély nem készül el hamarabb? Aztán a másik ráérne jönni. Hát a matrica az ilyen, de mondom ha kell vidd el és egy matricás max 1000 Ft-ért nyomtat neked fehéret ez meg jó lesz sablonnak.
Május 5-6-7-én jön haza Majd még telefonál a srác,hogy melyik a három nap közül
Lábon fog jönni a kicsikém,mindenféleképpen
A jogsimat még most sem küldték,hétfőn adtam be az Okmányirodába a papírokat.(szerintem nem lessz kész)de akkor sem lessz futóra téve,nehogy baj legyen belőle
MilleRR!
Erre a numberboard-ra viszon nem tudok mit mondani(mert azt sem tudom,hogy mi az) csak sejtem
pohi!
néztem a képeket,faaaaain,...nem tudom,hogy a kék szinen,hogy mutatna
a fehér az tutira tetszene
Jó lenne, ha már kitolnád a vasat a kereskedésből, mert már unom a várakozást az első sarkon ...ha esetleg jó a piros+szürke akkor szólj és ha erre gurulsz odaadom, legrosszabb esetben egy matricás bescanneli és nyomtat neked fehéret.
MilleRR!
Egy valamit elfelejtettem
Olyan R1-es matrica mint ami a 04 előttieken van a bal felső lámpatest felett,ugyanolyan domború,mint a tankpad és fehér szinű.
Van-e Nektek?
fejből nem vágom, hogy mikor lesz pályanap, de majd akkor
jövő hét után egyszer csak ..de szerintem ne itt offoljunk, mert a "nagyok" kitekerik a nyakam
Ha hazaér a gépem akkor majd átgurulok a matricáért.
most mar eleg az agonizalasbol, meg a szuttyogesbol, meg a tankpad es jogsi mizeriabol!
most mar MOTOROZZATOK, palyazzatok, egykerekezzetek, meg huzzatok neki, NA!
Lehetséges, hogy a nagy alapjárati ingadozás a full nyitott dobtól van? Vagy esetleg valami haldoklik benne... isszonyat zavaró jelenség.
Köszi
De viszont a nagy "A"-t most csináltam meg és azt mondta a nő,hogy hiába van meg a vizsgám,
mégsem mehetek addig,amíg a kártyát meg nem kapom.Csak azzal ami a régi jogsimban van.
Tehát az ideiglenesben már benne van az"A"is.
De nem tudom,ha megállít a"szerv",hogy mit reagálnak rá.
Szerinted?
A matricát viszont lehet,hogy elkérem,mintának.
És megcsináltatom,hófehér,domborúra.mint a tankpad.
Szerintem jól néz ki,kék alapon fehér
De egyébként ami Neked van az eredeti gyéri méret és forma?
Május 5-6-7-én jön haza Majd még telefonál a srác,hogy melyik a három nap közül
Lábon fog jönni a kicsikém,mindenféleképpen
A jogsimat még most sem küldték,hétfőn adtam be az Okmányirodába a papírokat.(szerintem nem lessz kész)de akkor sem lessz futóra téve,nehogy baj legyen belőle
MilleRR!
Erre a numberboard-ra viszon nem tudok mit mondani(mert azt sem tudom,hogy mi az) csak sejtem
pohi!
néztem a képeket,faaaaain,...nem tudom,hogy a kék szinen,hogy mutatna
a fehér az tutira tetszene
Akkor mostmár lábon jön haza ugye?
Ha esetleg érdekel alternatíva képpen tudom javasolni a numberboard-ot. Nem R1 felirat. Sokkal szebb annál
Egy valamit elfelejtettem
Olyan R1-es matrica mint ami a 04 előttieken van a bal felső lámpatest felett,ugyanolyan domború,mint a tankpad és fehér szinű.
Van-e Nektek?
Átvettem a tankpadot!
Király nagyon
Csak még most sincs itthon a biciglim
Főszerepben: 'pohi'
én csak azért megyek, hogy velem is csak többen legyetek
Vagy ez delelotti mulatsag?
jövő hét után egyszer csak ..de szerintem ne itt offoljunk, mert a "nagyok" kitekerik a nyakam
Zseby: Mikor megyunk a ringre?