Na az a gondom,hogy kin voltam gurulni leállítottam,és amikor beinditotam felkapcsoltam a világítást,de már csak a helyzetjelző éget.
A refit se lehet kapcsolni,csak a villantó működik. Az indexek meg gyorsabban villognak. az ízzók jók, biztik rendben, a relék kattannak, nem tudom mi a fene lett
Az R6-on sikerült megrezsózni, az nem törött el. De ahogy írod, benne van a pakliban. Éppen ezért, szükségmegoldásként ajánlottam fel. Sajnos tudom milyen az, mikor menni "kellene" motorozni, de valami hiba miatt nem tudsz.
Én már törtem el váltókart hideg hajlítással is, de legutóbb az r1-esen melegítettem a konzolt, de az is a kezemben maradt, (sőt meghegesztés után felszerelésnél újra eltört) tehát nem biztos, hogy mindenkinek megy ez a dolog...
Ha átmeneti megoldásban gondolkodsz, nekem van egy (a lábtartó tüske kivételével) menthető darab. A Sedu által javasolt melegítéssel, még helyrehozható. Legyen az ára 4e ft.
Nem eladni szeretném, de ha ez segít rajtad...
Valakinek van tudomása olyan dekoros cégről akinek meg lehet a 2001-es R1 teljes matrica szettje (kék)?