Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi ennek 6" a kijelzője nincs kis kezem nem fér el benne :D
Telóba nem olyan gáz a Windows mobil sztem. A lányoknak csak az van,és szereti mind a három. Android is volt nekik,de nem szerették.
Most kaptam ajándékba a filmesektől egy nokia lumina 1320 winfos telót. Fél éve nem volt bekapcsolva és az aksi még tele volt mikor most bekapcsoltam. Akkora a telefon mint egy B10es falazó :D mint egy tablet akkora :D
https://www.telenor.hu/mobilte...
Még nem. Meghirdettem,1-2 érdeklődő volt... közben új munkahelyem lett így nem volt időm foglalkozni se a dologgal. Most újra hirdettem...
A motornak "nincs nagy baja" a tulajnak fizet a biztosító de neki nem éri meg megcsinálni, meg ugye a családi gondok. Meg a hülyék mindig odaát vannak.
Azt hittem jó üzlet,de így kifejtve a dolgokat igazad van
Ok,megdumáltuk! Köszi
Egy 2006-os motor amivel elfeküdtek és neked kéne rendbe hozni.
Ilyenkor mindig eszembe jut az a régről ismert szabály hogy "ha azt hiszed hogy qrva jó üzletet kötöttél mert te vitted el a bomba ajánlatot egy a nepperektől és kereskedőktől hemzsegő oldalon (akik ezt napi szinten lapozzák) akkor téged átvertek"
Mit szólsz? 1600 euróèrt szerintem ideadná,2008 as motor
Gondolod hogy ez történhetett mikor eldőlt a választás az usa-ban?
Én azt hittem hogy már eladtad.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_abs-10788855
Nem lenne érdemes ennyi pénzért átalakitani?egy simalámpa elöre es kész?
Hello, ha már mindenki hirdet, akkor van egy eladó FZR1000 2LA gépem
...nekem is van egy Exup 1000 üléstakaróm cserélném BMW-re valóra
meg van egy komplett exup hátulja is, segédváz, ülés, sárvédő, oldal-hátsó idomok. Névleges pézé vihető.
Gyuri be lett xarva, mert a fajtájának most kisebb lesz a befolyása... meg hát ajvékolni kell, az eddig is mindig bevált
Nekem maradt egy üléstakaróm az 500-ból. Ha egyszer jársz errefelé neked adom.
5" a felni a macskának
Azzal az a probléma hogy nem olyan a felni mintája... Nem tetszik a srácnak.
5x17 97es
tdm 850, az van nekem
Sziasztok! Viharmacskának a hátsó felnije az 5.50-es vagy csak szimpla 5.0-ös? Valaki tudna egy olyan méretet mondani hogy a távtartókkal és menesztővel együtt mekkora a szélessége? 600-as FZR-be akarunk 17"-os felni varázsolni a gyári 18"-as helyett...