Na ma meghuzattam kértem nyomaték kulcsot, mindegyik ment egy 3/4 ed fordulatot ....... ugyhogy imátkozok holnap össze lesz dobva és proba ! ( szerintem igy már jo lesz )
Nem tudom,sztem a jánygyerek baszott ki vele valószínűleg vizet szívott vele amit nem val be mai napig mert utána lett rossz és a hőkioldó is leold pár perc után
Az én porszívóm is így járt tavaly... nem volt eldugulva, berregett is, csak nem szívott eléggé, és meleget fújt ki.
Menetzárlatos forgórész, irány a qka (azóta ott van szétszedve, várja az új motort, de lusta voltam még összerakni, az asszony se noszogat, mert van neki másik)
Remélem, a tieddel kisebb a baj
Valójában nem ismerem a 600-t de hűtősapkát próbaáltál cserélni ha nem zár jól aklor is bele tud dolgozni a tartályba akkor viszont ha leengeded a hütővizet olajosnak kéne lenni,de előszöt nézd meg a hengerfejcsavarokat
Sziasztok
Igaz nem motor téma amit kérdezni fogok de itt nagyon széleskörű az önök tudása.Adott egy porzsáknélküli 1.5éves porszívó cseréltünk benne szűrőt de az istennek se akar szívni csak fujja a forrö levegőt és kb 10-15perc után letilt a hőkioldó nem szorul a csapágy valaki tud rá mondani valami vagy eztis reptessem meg mint az előzőt.
Jözsef ha jól emlékszem ön foglakozott háztartási gépekkel
Nem forralja hanem nagyobb fordulaton buborekol belefuj de a venti is megy meg a szivattyu is es nem teptem meg annyira hogy baja legyen mert sima imbusz kulcs is alig fert oda igy nem is lehetett annyira hogy baj legyen !!! De leszedem a deknit meg mindent es ha nyomikulcsal birok huzni akkor az a baja ha nem akkor ujra csere ......
Menetzárlatos forgórész, irány a qka (azóta ott van szétszedve, várja az új motort, de lusta voltam még összerakni, az asszony se noszogat, mert van neki másik)
Remélem, a tieddel kisebb a baj
Rakd össze minden nélkül se szűrő se cső es úgy megy rendesen?
Igaz nem motor téma amit kérdezni fogok de itt nagyon széleskörű az önök tudása.Adott egy porzsáknélküli 1.5éves porszívó cseréltünk benne szűrőt de az istennek se akar szívni csak fujja a forrö levegőt és kb 10-15perc után letilt a hőkioldó nem szorul a csapágy valaki tud rá mondani valami vagy eztis reptessem meg mint az előzőt.
Jözsef ha jól emlékszem ön foglakozott háztartási gépekkel