Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 hengernél ilyen kicsi akármi de a hf en semmi olyan ami csinálhatta volna
vékonyan pasztával megkenjem?
Tudom, ezt már mondtad. Lehet hogy jó a tömítés csak sérülés, vagy valami kosz maradt a tömítő felületen.
30 éve a rallysok hozzájárnak hf tömítésért és most már a drifftes haverok is panasz még nem volt a munkájára, itt a faluba a lamborghini és a johndeere traktorhoz is gyárt meg a zetorokhoz tömítéseket. Akivel eddig beszéltem egekbe dicsérte, szóval vagy én vagyok szerencsétlen vagy szarul raktam össze. de az megnyugtató hogy már csak 1 helyen pityeget 1 kicsit.
Na itt tartok újra 70 perc alatt
gondolom ezt csilivilire pucoljam el
ezen is van ilyen barna akármi a hátán
Biztosíthatlak hogy az Athena-n és a Vesrahon is rajta van. (meg egy préselt borda is ami összelapul mikor meghúzod a csavarokat)
a gyárin igen de na az utánygárotton
(én is gondolkodom rajta, meg persze máson is)
Ez nem így van.
A hfej tömítés felületén van egy bevonat (az a barnás vékony hártya) ami a nyomás (amivel lehúzod) és a hő hatására "ég" rá a tömítő felületre.
Ha olajos/retkes a felület akkor ez nem nagyon tud rágyógyulni a felületre és nem annyira fog tömíteni. Ezért vontam kétségbe az "öreg" tömítéskészítő FZR tömítését. (és ezért nem szoktam mást feltenni csak gyárit vagy utángyártott gyári minőséget)
(volt olyan ami új tömítés volt de beindítás után nem sokkal megint szét kellett szedni a blokkot de mikor visszatettem ugyanezt a tömítést, lemostam majd befújtam ( http://www.nicro.hu/keno-es-sz... ) ezzel és úgy raktam össze. (ez hivatott helyettesíteni a már levált barnás gyári tömítőanyagot ami persze nem szakszerű de még mindig jó)
az tuti de minek alkohollal átmosni nem ragasztok rá semmit csak tömítés
tuti, hogy nem mostad le gyógyszertári alkohollal két sorral
Egyébként én is nézegettem őket anno, mikor cseréltem az FZR-t... jó.
De ő kicsit erősebbet, sportosabbat gondolt, sztem ezért nézegeti a sor4 idomosakat.
tutiszerintem faszán de nemsoká kiderül
szedem már
Tutibiztosf&szán le lett takarítva a tömítő felület mielőtt feltetted az új tömítést?
persze, legfeljebb nem veszem fel.
Hivhatlak?
Hivhatlak?
Szedd szét, addig nem rendelünk.
csak kicsit befeszültem mert jól indult a dolog
Jó akkor jöjjön veszteni nem vesztek vele
mindjárt szétszedem várjuk meg a holnapot a tömítéssel kiderül mi a zizi