Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azért nem színezem ennyire.
Van egy precíz élű favésőm aminek az élével leszedem a tömítés maradványait, aztán ahol esetleg még kell ott polírpapírral megdolgozom majd áttörlöm először benzines ronggyal, utána meg konyhai papírtörlővel. Ha a papír tiszta marad akkor már megfelelő.
Ez így van nekem is elmegy vele sok idö mire összeraktam,első körben rezgőcsiszolóra rakok polírpapírt és tiszta benzin kisértében átcsiszolom a felfekvő részeket,majd újra átmosom tisztabenzinnel,majd összerakás előtt elmegyek a gyógyszertárba veszek tiszta alkoholt,ott mindig megkérdezik mire kell mert nem adnak csak úgy és vagy 4-5-ször áttörlöm szálmentes törlővel ezután rakom csak össze nyomikulccsal
a következő kiszemelt rc36-2
Egyébként a hiba még ott szokott lenni ha a tömítő felületek nincsenek rendesen letisztítva. (nekem legalább fél óra el szokott menni vele amíg valóban tiszták és teljesen zsírmentesek lesznek a felfekvő felületek)
Forralás: a termosztát ki lett véve? Anélkül is forralja?
"de megtéptem amennyire birtam " Az elég baj.
A 25Nm vagy az ezres 37Nm-e egyáltalán nem nagy erőhatás. A lényeg az hogy EGYENLETESEN (egyformán) legyenek meghúzva a csavarok, nem (csak) az számít hogy mekkora erővel.
Ha veszem le a hengerfejet és birkózni kell a csavarokkal akkor már biztosan tudom hogy nem én vagyok az első aki ezt teszi. (és annak nem szoktam örülni)
A sorrendet azt tudtam és szépen meghuztam de mivel imbusz fejű igy ne mvolt megfelelő eszközöm de megtéptem amennyire birtam , és jo minöségű gyári tömités! Most imdkozok hogy ha rátudok huzni a nyomatékkal akkor jo lesz talán !
Még a sorrend sem mindegy, nemhogy a nyomaték.
Ha nem gyári vagy annak megfelelő utángyártott tömítést teszel be akkor az szintén borítja a dolgot (mint pupu tömítéskészítős hf tömítése) mivel fémlemez, csak adott erőhatásra deformálódik úgy ahogy tervezték.
de ..... :( ...tanulopénz !
Igen.
Ez a régebbi kiadás amit mondtál?
http://www.olx.ro/oferta/honda...
25Nm de ugye az nem komoly hogy nyomatékkulcs nélkül, csak találomra lett lehúzva a hfej?
Hargita madaras
hol van ezen madár?
Ide a kérdés akkor hogy mennyi az előírt nyomaték a hengerfej csavaroknak amivel meg kéne huzni ?
Na ma megnézegettem ezt a viz forralásos dolgot ! Felhivta ma szerelő ismerösömet és azt modnta hogy ha ne mhuztuk meg nyomatékkulcsal a hengerfej csavarokat akkor tuti hogy a kompresszio bedolgozik a viz rendszerbe és 50 % hogy vagy csere vagy csak elég lesz meghuzni a csavarokat !
Madaras Hargita
Oké, mama nem figyelt de mia tökért állt meg ez a hülye? Mert kalifornia alsón meglátott egy dzsippet ami közeledett? (aminek még arra is volt ideje hogy oda se érjen hanem beforduljon?)
Egy kicsit kellemetlen eleje aggódó anyuci aztán 3:20 nál az érdekesség
http://youtu.be/vr6GkwQDDjk;feature=youtu.be
Az én kis helyi kanyargósom
http://youtu.be/iDk_PIftOeI
Azt én se tudom. MA se tudtam vele találkozni átadni az ajit neki.
Még nem tudom. (andihoz is elmennék csak nem tudom hogy mikor van otthon)