Mivel a második LS2 áll a házhoz hamarosan, ezért túladnék ezen az M-es Grex sisakon. Nem új, de jó állapotú, alig volt a fejemen. Szívem szerint bevásárolni menni-asszonynak robogóra ajánlanám (nem egy AGV), nem kérek érte semmit, nekem csak utamba lesz, porfogóvá válna. Ha valaki állja a postát, már küldöm is
At ugy normális ha a vizhöfok a piros elött egy centivel megáll ? Mentem egy pár kört elég melege lett a gépnek megállitottam akkor még bugyborékolt a hűtő meg a tartályba is meglestem és letestelt az egyik kábelje mert rosszul huztam be ! Leszigeteltem visszarkatam szépen most megy a ventillátor is de még midnig felengedi elég melegre a vizet ....... föleg ha meghuzatom és leállok vele pl megtankolok ujra inditom
Itthon minden rendben.
Mivel a második LS2 áll a házhoz hamarosan, ezért túladnék ezen az M-es Grex sisakon. Nem új, de jó állapotú, alig volt a fejemen. Szívem szerint bevásárolni menni-asszonynak robogóra ajánlanám (nem egy AGV), nem kérek érte semmit, nekem csak utamba lesz, porfogóvá válna. Ha valaki állja a postát, már küldöm is
De kár hogy nem tudtam menni