Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy én mit vennék az mindegy, ha te akarsz magadnak venni.
Attól függ hogy neked mik az elvárásaid, mi az amit szeretnél és mennyiből.
persze 600000 körül mert 2000 euronál sokkal nem adnék többet érte
Na most rakom rar-ba az első 16 videót. majdnem 6gb és felrakom a googlera nemsoká adom az elérhetőségi linket
Milyen túramotor vennèl magadnak,ha nem lenne motorod?Valami legendásan tartós motort tudsz e?Ami soha nem romlik el
Eső után mindig kisüt a nap
Remèlem hamar
Épp itt is.
18. film konvertálódik
Na már itt is ömlik
úgy látom télen lesz 1 dugó henger gyűrű csere
jajj az kékes füst volt
Igazad van
Jön erre de itt még nem. Jobb hogy most, legalább nem a nyakunkba hullot hétvégén ;)
Esik,mintha dézsából öntenék
Átküldtem Pupunak majd ö elintézi
Kaptam egy vidit arrol mikor hazaindultunk a tótol,Hova töltsem fel?Nem értek hozzá
Volt rá kísérlet hogy megperselyezzük de mivel a gyári persely kerámiagyűrű (vagy valami hasonló anyag) ami bírja a hőt és csak minimálisan tágul, viszont a fém perselyek meg gyári illesztéssel melegen megszorulnak, lazább illesztéssel meg ugyanúgy zörögnek így eddig maradt a "megszokás".
Természetesen alkatrészt külön nem lehet hozzá kapni, komplett leömlőt meg "exuposan" nem nagyon akar venni senki kb. a motor áráért.
Biztos hogy lehetne olyan anyagot találni amivel megoldható lenne a dolog de eddig én sem fordítottam rá komolyabb erőfeszítést. (mivel nincs exupom)
huuuuuuuuuuuuuha
Köszi a vàlaszt. Akkor felesleges idegeskedni rajta!
Arni volt egyszer 1 videó amit felraktál valami csopperes megy a szerpentinen be tudod linkelni?
Persze,jó lett
Köszi papi képeket le tudtad szedni a linkről amit lejjebb írtam?
36 videó 70GB konvertálása megkezdődött