Az olajlámpa érdekes dolog, egy ideig nálam is villogott, de a szint jó volt.
Én azért a helyedben megnézném az érzékelő kábeleit, mert elöregedhetett, és menet közben ha testet kap attól is villoghat.
Sziasztok
Normális hogy egy FZR600 ami nem füstöl eszi az olajat? szintetikus 10w40 van benne és kigyulladt a olajlámpa 2000 km-el az olajcsere után. Ledöbbentem. Leálltam. Elsétáltam egy kútra és vettem raktam bele vagy fél litert. Utána hazajöttem gond nélkül.
Ja, faszák a kínai felhajló fék és kuplung karok.
Ezres Genesisre is jó ez a fajta. Annyi az eltérés, hogy a fékkar állítócsavarja normál menetet kapott, ezért az eredeti állító nem jó bele.
Feltettem egy első fém fékcső garnitúrát az FZ-re
De piszkosul kijöttem a gyakorlatból, majd fél napig csak légtelenítettem.
A kuplung is kapott új folyadékot, de az még nincs kész.
Megy az ozone network-ön egy ultifilm. Egy 60 éves tajvani csóka biciklivel jár dolgozni. Reggel 3 óra, este 3 óra.
Az előző évben meg körbetekerte az országot.
Az egyik nagyon jó motoros barátomnak szerveznek gyűjtést! Szegény srác folyamatossan olyan rendezvényeket szervezett,ahol beteg gyerekeken segitett és most kiderült,hogy van egy nagyon komoly betegsége! Hiába adta el már motorját is,mégsem tudja fizetni a kezeléseket! Ezért most neki szerveznek gyűjtést
Én azért a helyedben megnézném az érzékelő kábeleit, mert elöregedhetett, és menet közben ha testet kap attól is villoghat.
Normális hogy egy FZR600 ami nem füstöl eszi az olajat? szintetikus 10w40 van benne és kigyulladt a olajlámpa 2000 km-el az olajcsere után. Ledöbbentem. Leálltam. Elsétáltam egy kútra és vettem raktam bele vagy fél litert. Utána hazajöttem gond nélkül.
Ezres Genesisre is jó ez a fajta. Annyi az eltérés, hogy a fékkar állítócsavarja normál menetet kapott, ezért az eredeti állító nem jó bele.
http://www.ebay.com/itm/CNC-Fo...
De piszkosul kijöttem a gyakorlatból, majd fél napig csak légtelenítettem.
A kuplung is kapott új folyadékot, de az még nincs kész.
Az előző évben meg körbetekerte az országot.