mindenképpen gyárit vegyél ami nem lett mokolva !!!!! 3 hete voltam müszakin mindent átnéztek motoron kipufogotol világitasig mindent még index visszalyelőket is
Ilyet nem szabad megvenned, de szerintem ezt Te is tudod. Az ilyen ismeretlen eredetű, idom cserélt, "kitudjahogyanhasznált", látszólag rendbe tett motorokra általában rengeteget lehet költeni (és lehet sose lesz már tökéletes)....
Biztos sokáig tartott mire kiegyengették a vázat, meg mire ideér a kínai utángyártott idom az sem pár nap.....
Szóval lehet pár évig nem is használták.
Ott van helyben, kicsi pénz, injektoros, nem öreg - ez rád vár
Csak menni nem tudnál vele, mert ez végképp nem bírja az 1500-as fordulatot... meg ezzel a lámpával az út kb. az első rendőrig tart
Nem azt írtam, hogy kicsi, hanem hogy nem férek el benne. Ha figyelnél tudnád miért.
De egyébként mind tudjuk hogy a tied nagyobb..... ha nem a legnagyobb
Még az alja kap valami beton festéket, hogy ne poroljon, az oldala meg vakolt, azt még lefestem fehérre, és akkor lesz kész (ill. kép )
Ja, meg még az 1ik oldala nincs feltéve szendvics paneleket fel kell csavarozni az oszlopokra.
Az én garázsom 7főn lett kész (a beton az aljára) 10,5*6m, egy térben, szóval elférek benne. Motorszerelni valóm nekem is lenne, mert a KTM cross darabokban, csak eddig nem tudtam foglalkozni vele (idő és hely hiány)
Amikor érdeklődtem a karbi pucolás felől azóta nem foglalkoztam a dologgal, részben ez miatt.
Mondjuk a garázsban továbbra sem férek el, de remélem hamarosan neki tudok állni a generálisnak.
Szóval lehet pár évig nem is használták.
Csak menni nem tudnál vele, mert ez végképp nem bírja az 1500-as fordulatot... meg ezzel a lámpával az út kb. az első rendőrig tart
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-10095081
Hú ez nagyon tetszős!
De egyébként mind tudjuk hogy a tied nagyobb..... ha nem a legnagyobb
Ja, meg még az 1ik oldala nincs feltéve szendvics paneleket fel kell csavarozni az oszlopokra.
Mondjuk a garázsban továbbra sem férek el, de remélem hamarosan neki tudok állni a generálisnak.