Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit csinálsz Lacikám? :)
Eladó lenne a 4db tip-top állapotban levő légszűrőház szívócsonk.
A középső az ezres genesis-é, csak összehasonlítás miatt tettem oda.
Ezeken meg 46mm körül van a lyuk, de fingom nincs milyen karbira lehet jó, de olyan 48 mm-re tippelek.
Ábrus meghallgatta? Ő is ezt mondja?
van itt 1000 dugó henger ftengely minden ha kell neked nagyon baráti áron :D vez tengely :D
Ha bemelegszik kopog meg rezonál. Valszeg vmelyik hajtókar csapágy lesz, azthiszem azt nem cserélték.
Miért ne bírná ki? Volt vele valami idáig is?
Basszus! De jó helyen vagytok!
Nem eredeti lesz, ki lesz váltva valami hasonlóval. Úgy is át akarta alakítani abs nélkülire.
leejtőn felforrt és nem bírta?

emrének igaza van szakadékba vele és üljön ábrus mögé
Drága lesz az az eredeti fékcső.....inkább helyben el kell adni azt a vacak gépet.
San Marino szép hely.
Lacinak elszállt az első fék. Kidurrant a fékcső ma megyünk csövet venni. Remélem az én motorom is kibírja hazáig Holnap indulunk még kettőt alszunk máshol.
Nekem meg pont azt, hogy azért tettek hálót, mert az nem csak hogy bírja, hanem szinte egyből bírja, és nem tud ésszerű körülmények között kiújulni. Én a másik oldalért meg a köldökömért aggódom most már
Háhh, velem aztán nem toltak ki... Mindenhol ilyen egy-másfél heteket mondtak csak a vizsgára, meg majd még a papírozgatás, erre egy haver elintézte egy nap alatt a vizsgát, holnap meg kezemben a papírok, és mehetek a rendszámért. :) Hétvégén már nagy motorozgatás lessz! (Persze amíg rendszám nélkül átgurultam pomázra, vagy 3 rendőrautó mellett kellett elmenni. Ezek is csak akkor vannak ott, amikor nem kéne. )
Én is most hagytam abba a szerelést.
Vége a melónak.
Az alvós smile véletlen
Hali
Megjött a cucc ,majd csütörtökön tudok érte menni és akkor fogom elutalni Lacinak is a zsét.Most ment el a lánya Sanyibának,barátnősködik a jánnyal
Sziasztok zsiványok