Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már itt is van.
Gyakorlatilag (halasztott kifizetéssel) "megvettem".
Felajánlottam többször (még ma is amikor elhoztam) hogy megkeresem a hibát és ha üzemel megbízhatóan akkor felteszem még egyszer a kérdést hogy "akkor maradjon, vagy mégse?" de sanya egyelőre hallani sem akar róla.
Ez egy közel teljesen eredeti állapotú első generációs (87-es) FZR1000 amit nem akartam veszni látni. A huszonévvel ezelőtt nagyon vágyottak között az FZR1000 is ott állt, műszakilag ismerem elég jól így nem esett nehezemre emellett dönteni.
Igen, de volt már egy és akkor minek adtam el? Azért mert egyrészt néha nem magamra hallgatok és hülyeséget csinálok, másrészt az nem volt eredeti állapotú már akkor sem amikor megvettem, visszaalakítani meg nem lett volna értelme mert az úgy lett jó ahogy van.
Sok mindent nem kell csinálni vele hogy eredeti állapotban legyen, amiket kell azokat idővel kedvtelésből megcsinálom, aztán csak annyi lesz a dolga hogy "itt legyen" na meg néha ha olyanom van akkor kiviszem egy kicsit "sportmotorozni". (simán leér róla a lábam )
Abban biztos vagyok hogy a hiba ami szabotálta sanya életét az valami jelentéktelen dolog, így ez számomra "nem létezik", én továbbra is fenntartom hogy ez egy hihetetlen állapotban levő gép.
Aztán az is lehet hogy nem véletlen hogy én találkoztam vele először mikor sanya megkért hogy nézzem meg neki (itt vette Dunaújvárosban) aztán ennyi év után újra visszajött ide ahonnan "elindult".
engem nem zavartok csak még attól függ hogy a péntek szombat hogy alakul majd a nénivel. és akkor már kempingezhetünk sikondán az jó hely mellette a termál fürdő
nekem van ha kell
És ha sok-sok munka után majdnem tökéletes már, akkor eladja?
mi lenne, rápakolja a kawa burkolatát
Mi a terv? Megcsinálod neki, vagy lesz hobbimotor is a hobbimotor mellé?
Mekkorát lehetne itt menni, főleg ha hazai pálya! (van bukótér rendesen )
http://youtu.be/wRQGJBljGXU
Jó éjt
Igen,lesz egy motoros jótékonysági rendezvény!
Motorral?
Igen volt róla szó,csak közben került hozzánk egy 5éves kutyus akit nemtudok kire bízni! Amúgy 16-án pont megyek tiszafüredre!
Jó éjt
Amúgy egyszer említetted hogy erdèlybe jönnètek kirándulni a pároddal .....?
Jó éjt!
Engem nem.
Tiszató környéke?
Pupu,sanyi ha úgy alakul és nem zavarunk mi is szivessen csatlakozunk!
Én benne vagyok!
Van tartalék fék és kuplungkarod?
Kinèzzük a felezőt ès rendben van
Nekem bárhol jó! Mobil vagyok
Google drive-ra rakd fel,és oszd meg. Ott meglesz.