Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, szerencsére volt még a Lidl-ben hőlégfúvó 4000 pénzért, tegnap pont jól jött, mert vagy háromszor szedtem le meg tettem vissza a légszűrőházat.

Ezt meg ma láttam.
Megint akciózzák a surranót a Louis-ban és természetesen a Bázismotornál.
Ha valakinek olcsón kell átmeneti megoldás a motorozáshoz tudom ajánlani.
Csó fiúk,na megvan a műszaki.Kicseréltette velem a kiput a vizsgáztató,aztán ki se próbálta,csak féket nézett rajta.Ráadásul útvonal engedélyt se adott,mert a múltkor már adtak,és kétszer nem lehet.Osonva kellett elviinnem,aztán a kiput meg leszarta,a fasz üsse ki a fogát!
Na megyek egy kört.
Még nagyon korai nézelődni is,majd ha a pénz itt lesz a zsebemben. Akkor igen.
Igen háló van benne,és azt mondták nem kell vele emberkedni nagyon.Meg aztán érzem is időnként mert bökdös belülről.
Meló van 1000-rel.
morgen
Jó reggelt
A TL-t elég háklisnak, betegesnek mondják, nem jól tudom?
mindenki vegyen asszonynak
Akkor TL1000, azok olcsóbbak.
Sérvem még nem volt. Csak azért aggódom, mert bélelzáródással kétszer műtöttek, szóval van ugye a pocakomban két heg szövet, ami részben egymást fedi és nagy jóindulattal sem 100%-os erősségű a hasfalam. Szóval fingja sincs az embernek mikor erőlteti túl magát.
Nem, ez volt a második műtétem, és még nincs bent háló.
neked is hálóval csinálták? Mióta nekem is volt ilyen buli, állandóan aggódom :D
Meg már volt két ilyen műtétem, ha megint elbaszódik valami hálót kell betenni.
Szóval az sem sima ügy lenne
A sérv szar nagyon. Tavaly előtt műtöttek lágyék sérvvel. Nehezebben álltam fel belőle,mint a balesetemből. (Na ez egy kis túlzás)
A köldököm tájékán még fáj néha, de egyébként minden okés.
Én mér a héten is akartam menni dolgozni. Bementem az üzemorvoshoz megkérdezni mi a véleménye erről és azt mondta hogy még egy hetet henyéljek. Egy ilyen után 6 hét nagyon a minimum. Meg fizikai munkát végzek, nincs kedvem egy hét múlva sérvet kapni.
Hát rá még nem gondoltam. De még korai bármit is nézni. Mondjuk azok nem olcsók,de legalább tartósnak mondják őket.
Próbálj fel egy SV1000-est.
És legalább jobban vagy? Mikor kezded a munkát?
Az ezres megy el a háztól amint kivakarom az elmúlt pár év porából. Fel kell készíteni eladásra, mert ahogy most kinéz a kutyának sem kellene, meg a karbi tisztítását is be kellene fejeznem rajta.
Sajnos a táppénzem alatt nem tudtam eleget vele foglalkozni. Ablak csere volt, utána kőműves, betonozás, meg mittudomén mi.....ja meg egy jó darabig semmit sem tudtam csinálni.
De karbis motorom többet nem lesz. Akkor valami naked,de injektoros.
Szerintem sem neked valók az újabb sportgépek.
Inkább valami olyan kellene mint amit én csináltam az FZ-ből. Kicsit olyan mint Ábrusé, csak jobb.