Ja, szerencsére volt még a Lidl-ben hőlégfúvó 4000 pénzért, tegnap pont jól jött, mert vagy háromszor szedtem le meg tettem vissza a légszűrőházat.
Ezt meg ma láttam.
Megint akciózzák a surranót a Louis-ban és természetesen a Bázismotornál.
Ha valakinek olcsón kell átmeneti megoldás a motorozáshoz tudom ajánlani.
Csó fiúk,na megvan a műszaki.Kicseréltette velem a kiput a vizsgáztató,aztán ki se próbálta,csak féket nézett rajta.Ráadásul útvonal engedélyt se adott,mert a múltkor már adtak,és kétszer nem lehet.Osonva kellett elviinnem,aztán a kiput meg leszarta,a fasz üsse ki a fogát!
Sérvem még nem volt. Csak azért aggódom, mert bélelzáródással kétszer műtöttek, szóval van ugye a pocakomban két heg szövet, ami részben egymást fedi és nagy jóindulattal sem 100%-os erősségű a hasfalam. Szóval fingja sincs az embernek mikor erőlteti túl magát.
A köldököm tájékán még fáj néha, de egyébként minden okés.
Én mér a héten is akartam menni dolgozni. Bementem az üzemorvoshoz megkérdezni mi a véleménye erről és azt mondta hogy még egy hetet henyéljek. Egy ilyen után 6 hét nagyon a minimum. Meg fizikai munkát végzek, nincs kedvem egy hét múlva sérvet kapni.
Az ezres megy el a háztól amint kivakarom az elmúlt pár év porából. Fel kell készíteni eladásra, mert ahogy most kinéz a kutyának sem kellene, meg a karbi tisztítását is be kellene fejeznem rajta.
Sajnos a táppénzem alatt nem tudtam eleget vele foglalkozni. Ablak csere volt, utána kőműves, betonozás, meg mittudomén mi.....ja meg egy jó darabig semmit sem tudtam csinálni.
Ezt meg ma láttam.
Megint akciózzák a surranót a Louis-ban és természetesen a Bázismotornál.
Ha valakinek olcsón kell átmeneti megoldás a motorozáshoz tudom ajánlani.
Szóval az sem sima ügy lenne
Én mér a héten is akartam menni dolgozni. Bementem az üzemorvoshoz megkérdezni mi a véleménye erről és azt mondta hogy még egy hetet henyéljek. Egy ilyen után 6 hét nagyon a minimum. Meg fizikai munkát végzek, nincs kedvem egy hét múlva sérvet kapni.
Sajnos a táppénzem alatt nem tudtam eleget vele foglalkozni. Ablak csere volt, utána kőműves, betonozás, meg mittudomén mi.....ja meg egy jó darabig semmit sem tudtam csinálni.
Inkább valami olyan kellene mint amit én csináltam az FZ-ből. Kicsit olyan mint Ábrusé, csak jobb.