Kezdem magam embernek érezni, bár még messze nem százas a pocakom, de kicsit nekiálltam a generálisnak. Idomokat lekaptam, a blokkot karbit el akarom pucolni. (a 4-es amúgy is túlfolyózott) Kap friss olajat, és remélem pár napon belül be tudom röffenteni.
Vákuumot csináltál a víz rendszerben, hogy be szívja a fagyállót? Az euro6-os Man-okat is így töltik a szervízben!! Nem gondoltam hogy látni fogom máshol is! Így biztos teli megy!
Megnéztem a szerelési útmutatóban, 98-105 fok között kéne zárja az áramkört, ezt vízforralóval nehézkes ellenőrizni. Rövidre zárva működik a ventilátor.
Megpróbálom hőmérős hőpisztollyal melegíteni 105 fokig, hátha mégis működik.
Jut eszembe a hűtőt a vízpumpával összekötő gumicsőre is szükségem lenne, ha van valakinek szívesen megvásárolnám.
Köszi!
Tanyo
Kár!
Esetleg lehet csereszabatos valami más motor, vagy autó hőgombájával?
Egy próbát lehet megérne bemenni a BÁRDI-ba.
Az ebay-en találtam, 12e-ért postaköltséggel, de ebben az alsó becsavarható isten tudja mi is benne vasn, plusz a kábel a csatlakozókkal együtt.
Ennyiért jó lehet, gőzöm sincs mennyi lehet egy ilyen hőgomba a Yamahánál, de azt hiszem arany áron mérik.
Sajnos ilyenem nincs. Amíg nem találsz rakd vissza és köss be 1 kapcsolót és te tudod addig indítani a ventit. Nekem működött rendesen de a nyári meleg miatt volt fent hogy hamarabb tudjam kapcsolni
Üdv Mindenkinek!
Keresnék egy alkatrészt a 91' évjáratú FZR 1000-hez, nem tudom hogy mi a neve pontosan, de a hűtőventilátort kapcsolja be, ill. ki bizonyos hőfoknál. A vízhűtőben legfelül, közvetlenül a betöltő nyílás alatt található. Nem tudom pontosan hány fokon kéne bekapcsolnia a ventilátornak, rövidre zárva működik, de a vizet felforralta. Az enyém még 100 fokon forró vízben nem nyitott ki.
Csatolok képet az alkatrészről.
Előre is köszi!
Tanyo
Megpróbálom hőmérős hőpisztollyal melegíteni 105 fokig, hátha mégis működik.
Jut eszembe a hűtőt a vízpumpával összekötő gumicsőre is szükségem lenne, ha van valakinek szívesen megvásárolnám.
Köszi!
Tanyo
Müködik is?
Esetleg lehet csereszabatos valami más motor, vagy autó hőgombájával?
Egy próbát lehet megérne bemenni a BÁRDI-ba.
Az ebay-en találtam, 12e-ért postaköltséggel, de ebben az alsó becsavarható isten tudja mi is benne vasn, plusz a kábel a csatlakozókkal együtt.
Ennyiért jó lehet, gőzöm sincs mennyi lehet egy ilyen hőgomba a Yamahánál, de azt hiszem arany áron mérik.
Keresnék egy alkatrészt a 91' évjáratú FZR 1000-hez, nem tudom hogy mi a neve pontosan, de a hűtőventilátort kapcsolja be, ill. ki bizonyos hőfoknál. A vízhűtőben legfelül, közvetlenül a betöltő nyílás alatt található. Nem tudom pontosan hány fokon kéne bekapcsolnia a ventilátornak, rövidre zárva működik, de a vizet felforralta. Az enyém még 100 fokon forró vízben nem nyitott ki.
Csatolok képet az alkatrészről.
Előre is köszi!
Tanyo
http://youtu.be/izXBO0DYJ98