Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jött vissza a net éjjel 1 ó óta
Sziasztok
Sajna csak 1van,de én is raktam fel kapcsolót külön
Kezdem magam embernek érezni, bár még messze nem százas a pocakom, de kicsit nekiálltam a generálisnak. Idomokat lekaptam, a blokkot karbit el akarom pucolni. (a 4-es amúgy is túlfolyózott) Kap friss olajat, és remélem pár napon belül be tudom röffenteni.
Vákuumot csináltál a víz rendszerben, hogy be szívja a fagyállót? Az euro6-os Man-okat is így töltik a szervízben!! Nem gondoltam hogy látni fogom máshol is! Így biztos teli megy!
Bocs sanyám, láttam kerestél. Ma ilyen napom volt. (sűrű és nehéz )
mi tart ilyen sokáig?
És akkor mi van?
Megnéztem a szerelési útmutatóban, 98-105 fok között kéne zárja az áramkört, ezt vízforralóval nehézkes ellenőrizni. Rövidre zárva működik a ventilátor.
Megpróbálom hőmérős hőpisztollyal melegíteni 105 fokig, hátha mégis működik.
Jut eszembe a hűtőt a vízpumpával összekötő gumicsőre is szükségem lenne, ha van valakinek szívesen megvásárolnám.
Köszi!
Tanyo
Nem, az még odébb van egy kicsit...

Müködik is?
Bekerült a szive.
Ezek amugy is csak 94-96 foknál kapcsolnak úgy tudom.
olvasd vissza :D kapcsol neki csak későn ;) meg direktbe is :D
Probáltad a ventit,bekapcsol ha letesteled a szálat?Nem biztosítèk van kimenve?Nekem volt ilyen.
Először a bontókat nézd meg.
Kár!
Esetleg lehet csereszabatos valami más motor, vagy autó hőgombájával?
Egy próbát lehet megérne bemenni a BÁRDI-ba.
Az ebay-en találtam, 12e-ért postaköltséggel, de ebben az alsó becsavarható isten tudja mi is benne vasn, plusz a kábel a csatlakozókkal együtt.
Ennyiért jó lehet, gőzöm sincs mennyi lehet egy ilyen hőgomba a Yamahánál, de azt hiszem arany áron mérik.
Sajnos ilyenem nincs. Amíg nem találsz rakd vissza és köss be 1 kapcsolót és te tudod addig indítani a ventit. Nekem működött rendesen de a nyári meleg miatt volt fent hogy hamarabb tudjam kapcsolni
Üdv Mindenkinek!
Keresnék egy alkatrészt a 91' évjáratú FZR 1000-hez, nem tudom hogy mi a neve pontosan, de a hűtőventilátort kapcsolja be, ill. ki bizonyos hőfoknál. A vízhűtőben legfelül, közvetlenül a betöltő nyílás alatt található. Nem tudom pontosan hány fokon kéne bekapcsolnia a ventilátornak, rövidre zárva működik, de a vizet felforralta. Az enyém még 100 fokon forró vízben nem nyitott ki.
Csatolok képet az alkatrészről.
Előre is köszi!
Tanyo
Ez már újabb Az enyèm règi