Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól tetted. Azt is kell néha.
Szívesen elnézegetném a garázsomban. A színével meg csak megbarátkoznék nagy duzzogva.160le
Mizu?
Nem voltam sehol vasárnap motorozni mivel nem akart senki talizni ezért luszálkodtam itthol aztán a csajokkal csavarogtam.
Ez pont így van. Én elkövettem azt a hibát 2003-ban, hogy az új Astrában kikapcsoltam télire (az még manual volt) tavasszal meg be, és nyiszorgott, és vesztette a gázt. Bexart magyarul (1 éves autón)
A mostani autón még nem volt kikapcsolva (ez úgyis automata)... 9 éve nem kellett hozzányúlni, kifogástalanul hűt, csendes.
ez randa és ződ
Ja,és 6000km van benne.
A klímás srácnak ilyen van,a csajának meg zx636.
Menet közbe tudod basztatni a kamerát
http://youtu.be/0yML_F9jsa0
Hát a magam módján.
Azt mondta,hogy a rendszerben lévő olajpára tartja karban a gumitömítéseket,és ha nincs használva rendszeresen akkor kiszáradnak. A gáz meg illaberek...
Mit csinálsz? Azt hittem rosszul olvasom.
És ha használod mitől nem szökik el? Nálunk 1 éve folyamatosan megy a klíma a házba eddig fűtöttünk nem volt gond most átálltunk hűtésre és elkezdte az alacsony nyomás hibakódokat dobálni. Ha akar akkor elszökik ahol el kell szöknie :D
Kész a táskatartó. Hétvégén teszt,telepakolom a táskákat,és ráaggatom. Utána száguldozok vele itt a környékbe.
Már árulja a gépet? Hamar ráunt a BMW-re.
A termék megfigyelése folyamatban egyenlőre nincs eredmény a fellelt tételekben.
Ma meg kellett töltetnem az Omega klímáját. 1,5 év alatt elengedte a gázt. A klímás azt mondta,hogy használni kéne legalább 1x egy héten,akkor nem szökdösne el a gáz.
Ha már szóba került.
Jaaa, nálam ott le van tiltva
átlagosan 4,5 percenként posztol valamit a féccbukra szóval életben van. Költözött a napokban, azzal biztos el volt foglalva
Ádám mostanában el van tűnve, nem mintha hiányozna a nyomi csak nem látni már mióta.
De jó neked hogy 6.40kor keltél én 1.15 kor :D Olyat baszott be a házba hogy az udvaron mikor keresztbe mentem majdnem hasravetettem magam. Szikraeső és sisterés. A netszolgáltatónak el is szállt egy 500e rutere :D :D
Reggel itt is volt vihar, villám pár 100m-en belül, resetelnem is kellett a routert (meg persze arra ébredtem 6:40-kor )