Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagynálak egy kicsit alukálni :D
Ha Laci nem ér 5-6 elött oda akkor mondjuk 2-3 ra beesnék az jó neked nem?
5-6 előtt nem érek Dfvárra, de majd pontosítom persze még addig.
Sztem nem. Filléres bontós cuccok kellenek majd bele A "mi" FZR-jeinket is használt lomokból javítgatjuk, Yamamotótól (vagy hogy híjják) új alkatrészt csak a fanok rendelnek bele arany áron
De ezek régi ügyek... nem kell ilyen messzi visszanyúlni... 2008-ban voltam a genfi autószalonon, ott láttam a legújabb 7-es bömbit. Nekem akkor már megvolt a 3-as, de egy 7-es majd' olyan távra volt nekem akkor, mint neked a FZR 93-ban
2008-ban annak a kivitelnek 4-essel kezdődött az ára, de csak épp, hogy nem 5-össel - ma meg lehet venni szintén 5-össel, de egy nullával kevesebb van utána
Ez még nem olcsó persze, de már elérhető, és csak 8 év kellett neki
Mert inkább holnap mennék akkor, mert vasárnap lehet a Sanyié lenne.
Az mit jelent a délután?
De ez egyedi majd megbeszéljük
De szerintem délután simán jó.
Pontosabban mlas meghívott fagyizni.
Még a lánckereket se beszéltük meg. Amúgy itt van egy karcmentes borítás a sufniba
Nagyrészt igen de mlassal fagyizni megyek valamikor.
Ha gondolod van egy szép tankidomom
Holnap otthon vagyol???
Ez most is így van. Csak belerokkansz anyagilag az életben tartásába.
Bélát meg csak össze kell rakni egy türelmes embernek és hálás lesz örökre.
Van egy 600as helyette ma üzleteltem Andival és enyém lett. Elég az nekem kényelmes is amennyire kell friss műszaki új gumik nem kell rá költeni.
Mi történt pupu?
Na srácok a Béluska az összes létező alkatrészével amit itt találunk 140be vihető. Nem nyúlok már hozzá ebbe az állapotba amibe most van.
Ha így gondolkodom akkor 20 èv múlva a legtöbb mai párèves luxusautó elérhető lessz számomra is
Köszönöm akkor nem is keresem tovább
A GTR 95-ben 1.560.000Ft volt. (és eszembe sem jutott volna hogy valaha is vennék ilyet )
95 elején már 1.571.000Ft volt (itt van előttem) így az esélyeim enyhén szólva nem igazán javultak a beszerzésére.
17-18 évesen (93-ban) én ezt ugyanígy éltem meg a Jáwán vagy ETZ-n ülve, mikor kerestem 18e Ft-ot és akkor az FZR1000 katalógusára 1,2M Ft volt. Kissé esélytelennek éreztem magam.