Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is jössz igaz?
ez valami qrva drága... nyomi, 36e + 24*1270 vagy 49e+a havi... az eccerű mobil alapú kütyü ingyen van (ill. egy prepaid kártya ára)
ait belinkeltem, párezer Ft...
Ezt néztem https://www.familyguard.hu/fam... komplett szolgáltatással... Akarok én is ilyet a motorba. Külön előny a komoly, saját akku...
Én is mennék, de beszéljük át előbb a napokat, távokat...
Megyek én is.
Én megyek.
Jó lenne lassan megbeszélni,hogy ki az aki jön erdélybe mert szállást kellene foglalni és kellene a létszám!
Igen az a terv. Van egy lakatos ismerős,itt az utcában van komplett műhely. Csőhajlító,miegymás ami kellhet egy szakinak. Ő mondta,hogy előbb táska legyen,aztán a többit kitaláljuk.

Közben kiderült hogy egy öregúr,akivel a buszon szoktam dumálni,bőr és cordura motoros oldaltáskákat készít. Chopperekre,sportgépekre,és mindenre . Állítólag jó neve van a szakmában,az egész országból küldik a munkát az öregnek. Ennek utánajárok.
Akkor lehet gyártani a tartóvasat hozzá!
Persze
Megjött a táskám.
Ja most olvasom. Akkor jó,vagyis nem jó,de legalább nem megy kárba.
Úúúú basszus! Ki tudod cseréltetni?
Jövöhéten kicseréltetem!Nagyváradrol hozattam a haverral jövö csütörtökön megint megy.
Akkor nem veszem meg, mert az első szám kicsi, a második meg nagy
Én veszek valamit a túrák előt... ki tudja, hol tudjuk hagyni a motort... épp most olvastam, hogy egy GS-t meglovasítottak Korzikán
Egy dominó kártya 3000 forint feltöltve, annyit nekem megér a millás motor
van olyan verzió is, hogy folyamatosan logol 60 napig, és aztán ki lehet tenni gugli mapsre - az jó, mert utólag is meg tudod nézni, mikor hol mennyit mentél.
42 es és 18000 forint
Sim kártya kell bele csak úgy működik. Gondolkoztam én is ilyenen. A kutyám nyakába akartam de ezért nem fogok előfizetni neki egy telószámra...
Pedig jól néz ki... mekkora és mennyi volt?