Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciális négyzet keresztmetszű gumi,alján-tetején záróélekkel.Van itt aki sima kerek benziálló gumival helyettesítette,én megvettem a gyárit mert elegem volt a szivárgásból.Benzinben tocsogó géppel száguldozni nem egy életbiztosítás.
Nem szedtem még szét azért kérdem. Még annyi hogy gumi vagy papir tomités van ott?
Egyikkel se, ha jót akarsz magadnak.
Helo urak. Úszóházat leveszem mert benzinszintet állitok,után ragasztóval vagy sziloplasztial kenjem be? Pupu az örs vezér tértől nem messze van egy prirálos ha kő
Sziasztok.
És neked ez a "darabokban" ?
Most mennem kell,majd du. benézek.
Csinálhatnál róla képet, ha a kezedbe akad. Összevetem a kettőt,és akkor könnyebb ledönteni mi légyen.
De most néztem a km spirál kidörzsölte a házat és likas
Majd ha megjöttem lefotózom milyen az állaga.
Az alsó fele a km óránál fele hiányzik,le van törve. Le lehet fújni feketére? Nem hiányzik belőle darab?
Sanya a múltok azt mondtad nem kő mondjuk nekem ronda fehérre van fújva
Van valakinek esetleg a műszercsoport hátulját takaró fekete műanyag? Nagyon kéne.
Trafókábelt kell vennem méterben,csak nem sok helyen lehet nálunk kapni,olajcsere,szűrőcsere,,fagyálló csere,és még tervben van a felnik szinterezése szép selyem színű fehérre. A felni szélén a festék kicsit le van jőve.
Zoltán
Lessz időd motorozni
Jó reggelt
-4 fok van,de süt a nap ugyhogy jólessz!
Na miért? Mit kell rajta csinálni?
Az enyém még darabokban.
Márciius 21-31-ig szabin leszek. Még a tavalyiból maradt.
Most már vagyok,de nem sokáig. Holnap kelés.
Nem is mondtam 5hónap állás után másodszorra indult a járgány! nagyon fasza kis gép ez!