Én ezt nem értem. Melyik országban van?
Itt +6 fok van és semmi hó. (ezen a télen még nem is volt egyáltalán)
Pécsen tegnapelőtt voltunk és nem is volt semmi hó, sanya te linkelsz itt nekünk valami régi képekkel.
Én mondjuk annyival vagyok "jobb" helyzetben elsősegélynyújtóként hogy (mivel kiemelt veszélyességű helyen dolgozom) évente kell ott lenni a mentősök által tartott eü. oktatáson, vizsgázni és katasztrófavédelmi gyakorlatnál (szintén évente) kosztümös fellépésünk is van mentőkkel-tűzoltókkal hordággyal és "eszméletlen" kollégával. (számtalan féle eset lehet: magasból leesés, gázömlés, mérgezés, gép általi porrá őrlés, áramütés, közlekedési baleset, stb.)
Igaz hogy a kollégák egy része ezt csak kötelező rossznak fogja fel, én viszont tényleg odateszem magam, mivel bármi bekövetkezhet a családban is és akkor nem állhatok ott tehetetlenül mert ökör voltam, nem figyeltem és majd azzal mentegetem magam hogy ez a mentők dolga, miért nem jöttek időben.
A rallycrossnál ezért jó ott az emberek nem tudnak bele avatkozni Amikor fejre álltam kb 1 perc volt mire kimásztam a becsapodás után de addigra már a mentők is ott voltak . Ott talán az emberek nem tudnak félrekezelni
Persze alap dolgoknak meg kéne meg talán meg is van mindenkiben csak ilyenkor sokan pánikba esnek . De sajnos változás alig lesz mert hiába probálnának tanfolyamokat irni elő az autosoknak (mer arrol is szó volt ugye nem rég ) MIvel hála isten az emberek nagy része ritkán találkozik ezzel a dologgal . Persze ne is legyen senkinek része benne addig jó .
Itt +6 fok van és semmi hó. (ezen a télen még nem is volt egyáltalán)
Pécsen tegnapelőtt voltunk és nem is volt semmi hó, sanya te linkelsz itt nekünk valami régi képekkel.