Arra esetleg még nem gondoltál hogy esetleg valamelyiknek testhezállóbb a motorháztető élének a domborítása enyhe holdfényben és épp azért válassza azt? Vagy a halszálkaminta a kalaptartó élein megy az öltönyéhez?
Mer mit nézne? a fogyasztást?
Az auddi, ami tetszett neked a minap - csak az értékvesztése NAPI 30 eFt...
Menni is ugyan úgy megy mind - nem marad csak a biztonság meg az embléma.
Aztán szépen lemosni és visszatolni.
Tegnap én is gondolkodtam hogy fordulok egyet a GTR-rel de ahhoz el kéne pakolni a leandereket és a pálmákat, így feladtam.
Meg amikor egy este a parton csajozás közben tengert megmozgató vitát folytattatok csövivel arról hogy milyen szempontokat néz a széngazdag prémium autó vásárló. (tudom, töréstesztet)
Néha szoktam és cápa is kapott egy +-t. (pedig nem szoktam bírni)
Egyébként feleslegesnek tartom hogy ismeretlen arcokat győzködjek arról hogy az én nézeteim szerint hülyeséget beszélnek. ("aki nem tudja hogy nem tudja arra hagyd rá" )
Ennyi év házasság után belejön az ember hogy inkább elhajoljon, minthogy beleálljon.
Látom kicsit megfáradtál a konferencia végére (külföldön vs itthon)
A legszörnyűbb az, hogy már az első komment is ebbe az irányba indult el és a nép ugrott is rá.
Én jövőre mint mondtam sajnos nem tudok menni. Egy évet muszáj kihagynom.
Hallottátok olyan enyhe ott is a tél, hogy a bátrabbak fürödtek a tengerben?
Jövőre megyünk ùjfent?
Az auddi, ami tetszett neked a minap - csak az értékvesztése NAPI 30 eFt...
Menni is ugyan úgy megy mind - nem marad csak a biztonság meg az embléma.
Tegnap én is gondolkodtam hogy fordulok egyet a GTR-rel de ahhoz el kéne pakolni a leandereket és a pálmákat, így feladtam.
Nálam okosabbakkal szeretek igazán vitatkozni, de kevés alkalom nyílik rá
Ez a mondat azóta is számtalanszor eszembe jut.
Egyébként feleslegesnek tartom hogy ismeretlen arcokat győzködjek arról hogy az én nézeteim szerint hülyeséget beszélnek. ("aki nem tudja hogy nem tudja arra hagyd rá"
Ennyi év házasság után belejön az ember hogy inkább elhajoljon, minthogy beleálljon.
De neked van eszed
soxor magam se tudom, mért győzködök másokat
ajjajjjj
baker. berúgtam egyetlen feles házitóó így éhgyomorra
A legszörnyűbb az, hogy már az első komment is ebbe az irányba indult el és a nép ugrott is rá.