Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítható,ha megnézed nagyban a fekete tartót,alul a billencs csapszege mellett van még egy furat,csak nehezen látszik.Nagyobb keréknél előrébb teszed,és akkor biztos átbillen.
Rendeltem pizzát Pellérdről. Tudod ott ettünk amikor itt voltatok. Ingyé kihozták,és bitang jó volt. 45cm-es,négy évszak 1290ft. Qrva jó volt.
És meddig lesztek itt?
szóval nem vagy karácsony párti vagy már teli vagy sütivel!
Nálunk asszony dolgozik még az idén 4-5 napot.

Sanyi, voltunk péntek este a Tenkes csárdában, de már tegnap el is jöttünk haza, majd 25-én megyek megint.
akkor neki is tiszteletem!
Ez ilyen.

Ábrus is dolgozik.
úz az nem jó! a Betti is dolgozik sajna bár én meg 25-én megyek busszal a balatonra úgy hogy hálás leszek a sofőr úrnak!
Hát még nem annyira. Hétő-kedd-26-29-30 meló.
na és mindenki átérezte már a karácsony hangulatát? ajándékok becsomagolva beigli sül?
teljesen hátra van téve alul is meg felül is.
Ez így cumi mert azt hittem keresek rajta de mindegy akkor marad...
alul is van távolság állító
akkor ez valami kicsi kerékmérethez lehet mert a babetta 16-os kerekénél sem megy át teljesen. akkor ez így bukó. max megtoldom hogy jó legyen az enyémhez aztán megtartom.
Mert ez biztos van több kerékmérethez. Látni is fent, hogy állítható, de csak szűk sávban.
Hát át kéne billennie, úgy állna be stabilba, mert akkor hozzá szorulna az első támaszhoz.
de ennél meg átbillen.
mert a múltkor vettem aztán tegnap mondom megnézem hogy áll meg benne a motor de nem merném magára hagyni mert kb vízszintes helyzetben megáll az alja és attól félnék hogy visszagurul.
Nem tud átbillenni mert a hátsó csuklós rész a kerék alatt marad,csak megtartja a kereket.
hát majdnem. a motor súlya szorítja a billenő tartót a kerékhez attól függ mekkora a kerékméret. 10" simán átbillen míg 21" csak megmozdul
skacok ennél az emelőnél az lenne a lényeg nem hogy ha beletolom az első kereket akkor teljesen átfordulna az alsó nem?
én nem utálom de sosem volt macskánk. bár a szomszédba mindig volt általában három.
Én meg utálom a macskákat mégis 6ot nevelgettem eddig,4 születésében segédkeztem is
én nem vígyok nagy macskás de ezek k..va jók!

el ne küld Andinak mert háború lesz