Az igazából csak arra jó ha nincs mit,vagy nem nagyon van mit leválasztani de be van kötve nekem is egy olcsóbb kb 15 ezres.
Igazi jó aktív szenes szinte mindent megfog,de annak is ha sokat kell dolgoznia hamar megtelik.
A legjobb módszer minél több tartályon keresztül vezetni,"kicsapatni"
Ja és említetted h 100 l tartályra szeretnéd.
Itt halkan megjegyezném h ha most lennék vásárlás előtt 50 l tartállyal venném, és + még egy 50-100 l tartályt tennék mögé sima 20 báros csővel.
Merthogy én is azt gondoltam h soha sem kell vinni sehova sem,de nem így van. Az 50 literes viszont gond nélkül férne a csomagtartóba.
Ugyanilyet vettem helyette, viszont az áttételt megváltoztattam,hogy lassabban forogjon.
Próba szemcsere
Árkád mobájl szerviz. Elromlott az 1ik kis csati miközben hozzáértően buzerálltam a telefont Net gugli körbesass találat árkád. Beöltöz motorrapattanás usgyi hajrá kéccá - száz. Nagylajcsi dugesz nem baj elférünk aranyos autósok elengednek, öngyilkos gyalogosok kocsik között, nem halt meg senki megérkezünk. Bázze mintha nem mentek volna haza innen akkor a tömeg tegnap is ma is... agyam forr nem nem mert melegem van hanem a sok szüttyögő miatt. Megérkezés öröm széles mosoly hellouu volna zizi ici pici segítség kéne. Mutatom kérdezem van e. ea: VAN. én: mennyi? ea:megsas visszarak 5990. én: nagy nyelés csapasd szípöcsém mert rohanás van felfal a tömeg. ea: óhóhóhóóó nem eladó. én arc torzul kérdezem ki vagy te mikulás? há me mé nem lehet. ea:mutatja GYORS SZERVIZ! én: jó majd én gyorsan megszervizelem adjad ne tökölj. ea: ő nem. megjelenik valami főnökféle ecset haj szép szemüveg úgy nézett ki mint az a csávó aki zenésznek adja ki magát ByeAlex vagy ki a füttyfürütty. ő is löki SZERVÍÍÍÍZ. ok szípöcsém értettem is elsőre. én: ha idehozom a telefont és ti kicserélitek akkor mennyi? ByeAlex:5990 én: ne bazz tényleg akkor nem mind1 hogy én rakom be vagy te. Azaz ő ne rakja be pedig olyan kis helyes volt BA: nagy nézés aztán elcsukló hang " nincs garancia így rá! én sebaj nem kő aggyad oszt repüljek mert kihűl a motor. Adta elhoztam beraktam és van ám ismét bodotttááááá.
Ha szombaton adom fel ,ugyan olyan mintha hétfőn adnám,
Indulok a békákhoz,
jjjaa és amit mellette találsz az nem motorolaj ,hanem a nyak belső részének kenegetésére szolgál.
Nyomi, egy airt lehet, én is veszek, csak megvárom a január közepit.
Kár, hogy az előző ipad eltűnt, nekem az is jó lett volna, most meg ezt a drágát adják csak
"Na jól van győztél 25 és hétfő delőtt viszi az ex kolega szép zöld ruhában."
"Holnap nem leszek,szombaton tudom feladni, most mennem kell a ott a számom"
Ezeket írtad 18-án, én csak ehhez tartottam magam most meg direkt felkeltem emiatt 10 előtt, me hátha jönnek a békába öltözöttek
Ez neked nagyon sokba lesz, Gida
Jó lesz úgy is, ahogy mélbe írtam.
Mert mikor utóljára fórumoztam,írtam h mennem kell.Pecázgattam,és most értem vissza 400 km-ert vezettem egy 30 cm -es kősüllőért
Most olvastam a leveled,a folyószámlám nem használom, címet küldj, utánvételesen elküldöm ha kell. Ha 1 ig feladom holnap még megkapod
Faternek egy Alcor HD beltérit vettünk 1 év mi digtv extrával. Jó cucc USB-re rögzít és lejátsz csomóféle formátumot. 18ért nem is volt drága. De az a qva sorbanállás.
Ezen én nem csináltam semmit, és nem is fogok
http://olx.hu/hirdetes/nissan-...
Igazi jó aktív szenes szinte mindent megfog,de annak is ha sokat kell dolgoznia hamar megtelik.
A legjobb módszer minél több tartályon keresztül vezetni,"kicsapatni"
Ja és említetted h 100 l tartályra szeretnéd.
Itt halkan megjegyezném h ha most lennék vásárlás előtt 50 l tartállyal venném, és + még egy 50-100 l tartályt tennék mögé sima 20 báros csővel.
Merthogy én is azt gondoltam h soha sem kell vinni sehova sem,de nem így van. Az 50 literes viszont gond nélkül férne a csomagtartóba.
Ugyanilyet vettem helyette, viszont az áttételt megváltoztattam,hogy lassabban forogjon.
Próba szemcsere
1 napnak indult az egész
Indulok a békákhoz,
jjjaa és amit mellette találsz az nem motorolaj ,hanem a nyak belső részének kenegetésére szolgál.
Kár, hogy az előző ipad eltűnt, nekem az is jó lett volna, most meg ezt a drágát adják csak
"Holnap nem leszek,szombaton tudom feladni, most mennem kell a ott a számom"
Ezeket írtad 18-án, én csak ehhez tartottam magam
Ez neked nagyon sokba lesz, Gida
Jó lesz úgy is, ahogy mélbe írtam.
Most olvastam a leveled,a folyószámlám nem használom, címet küldj, utánvételesen elküldöm ha kell. Ha 1 ig feladom holnap még megkapod