A central processing unit- ot tudom neked bontani további egységekre optimum cache-t tudok számolni, hőmennyiséget, maximális feldolgozási sebességet, de arról, hogy mit mennyiért árulnak, mi mivel kompatibilis, meghogy a kod72 milyen procival megy, fingom sincs.
Informatikus vagyok nem számítógépboltos.
Amihez gar kell, és drága a javítása az biztos drága, olyat nem ajándékozgatunk! Tudod, ez a szeretet ünnepe -na jó, mianak szállok be egy ipadbe, de miatta eltoltuk januárra a beszerzést. Én is le akartam cserélni a laptopot, de nemtom költsek-e annyit... :/ ahogy néztem a procim nem bírja csak. Te értesz hozzá. Packardbell ( lényegében acer) tm81 amd v120-ba milyen központi feldolgozó egységet tehetek?
Amúgy egy darabig élvezem. Akinek útban van a bevásárló kocsija, azt arrébb tolom jó messze, vagy ha már elég cucc van benne, rakok még bele valamit.
Szegény vasárnap zárvatartó teszkó is éljen máá valamiből
Mert Te ajándékozás előtt megveszed egy félévvel? Hogy minél kevesebb gar legyen, és lehetőleg később purcanjon ki az a szar minthogy lejár a gar. Logikus.
Ha elborulok Én is oadszólogatok. Ékszerésznél papa mama nézik az akármiket már vagy 10 perce várunk. Mama odébb megy papa nekidől a falnak és a pultot támassza a mancsaival. Persze az ékszeres tálca ott van amit meg akartunk nézni. Meguntam szólok a jánynak úgy hogy a papa is hallja. " Menj már oda a papa azt hiszi kocsmába van úgy támassza a pultot" öreg sértődötten odábbáll mi meg kijövünk mert a jánynak ciki volt
Én olyankor agresszív leszek állítólag, és odamondogatok az emberkéknek. Pénteken 1,5 órát álltal sorban az edigitalban egy megrendelt cuccért.
Közbe lehalt a rendszerük. Valaki kérdezte a mókust, hogy sokáig szokott-e tartani az ilyen. Aszongya a muksó: pár perc, meg nagyritkán 1 óra. Émmeg jó hangosan: namondjuk a black friday alkalmával sikerült tolni egy 24 órást...
Nekem 5 perc után nem pánikolás van hanem utálás utálom a nagy tömeget nem tudok a saját tempómba haladni, állandóan megállni mert valaki keresztbe vág hirtelen megfordul visszatolat átnyúl az arcodon a párjának megmutassa a kirakatot a lökdösnek. Olyankor azt hiszik csak ők vannak ott és ész nélkül lehet duhajkodni.
Mi szombaton moziztunk, és annyian császkáltak a westendben is, hogy mia kezdte nem bírni... bár nyominak tartom a pánikolósokat, ha nem akartam balhét indulni kellett haza
mondjuk ezt a részét én sem szeretem.a nagy nyüzsgés sok ember meg hangzavar! ezt max 5 percig bírom aztán inkább kimegyek az üzletből! az idén szerencsére nem kellett mennem bev.közp.-ba mindent sikerült itt Pápán beszerezni vagy a neten.
Utálom ma is 4 boltba voltam kerestem 1 fajta nike cipőt mind1ikbe azt mondták van mire odaértem már nem van és a válasz ja a tegnapi raktárkészletet néztük 100km és 4 nagy bevi közpi
Jól kibasztam velük, nem veszek magamnak semmit karácsonyra
Így dolgozom én is,sőt jan.2-3 is meló.Valamelyik idióta kitalálta hogy az év végi hajtásban négy csomagoló gépsor alatt (12 gép!) felújíttatja a padlót.Szombaton már pakoltak a fiúk,de 24-e reggelig még fognak.Aztán persze minden vissza,10-én már dolgozni akarnak minddel.
Informatikus vagyok nem számítógépboltos.