Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri, ezek mik, új, használt? jobb képek? Leírás?
Nekem kéne valami majd nemsoká, a cross motoromhoz, mert igaz, idén nem sokat mentem, de egyszer így is majdnem eltanyáltam, és az nem lenne jó, nem akarok eltörni sehol nincs semmi védelmem most.
De üres lett a fórum.
Szia Feribácsi! Te árulod őkek? Vasárnap otthon vagy?
15-20 ezer Ft között
Teljes védőfelszerelés,mérettől független:10 ezer Ft /db
Hali mindenkinek
Olcsó vizálló motoros kabátok ,minden tipúsu motorhoz
hát ja.
reméljük nem veszi fel a pénzt, és lép le.
A hírdetést 42.000 látták és óránként ezren nézik meg. A figyelemfelkeltés megvolt , nem hiszem h ebből senki sem akad fent a szűrőn , és már célt értek.
persze hogy nem rossz cuccok. csak nem ez amit hirdet.
nem véletlen, hogy a passzív házakat könnyűszerkezettel egyszerű megcsinálni, és olcóbb
4x8x3 m 8 cm szendvicspanel olyan 15 nm nyílászáró 2x2 m 30 fokos lapradiátor ami este kb 10 óta nem ment 9 óra magasságában 15 fok körül mértem úgy h kint -7 -10 lehetett
Nem olyan rossz cuccok ezek.Ráadásul itt nálam nincs hőtartó / falak / mint egy lakásban . . .
sziasztok!
Benzinben és Kilométerbem gazdag Boldog Új Évet kívánunk!
Sziasztok!
Boldog Uj Évet kivánok mindenkinek
Mindenkinek Boldog Új Évet
Itt a helyi lap írása.

Szegény srác aki vezette a buszt,totál kész van. És nem is fiatal.
Igen sajnos. Az én régi buszom volt a részese. Meghalt egy ember,és két súlyos sérült.
Szia Sanyi! Csúnya buszos baleset volt nálatok....
Legközelebb hétfőn dolgozom.
Sziasztok fzr 600 1989 karbi fúvóka méretei kellenéne,ha valaki tugya azt megköszönöm.Köszi
1M csak simán lenne a fa szerkezet amire felszegelik a táblákat.
Persze mikor apámék építkeztek 2004-ben akkor megnéztünk pár ilyen kártyavárat, ami könnyűszerkezetesben meg volt csinálva rendesen az simán annyiba volt mint a "rendes" épített ház. (ezért is lett ytong ház)
Persze a pillanat alatt "olcsón" összeütöttek arányban is voltak a minőséggel. (ropi oszlopok, vékony szigetelés a "falak" között,stb.)
Helló keresek yamaha r6 2000évjárat első fényszórót és fejidom tartót meg kéne egy párdolog meg.akinek van vagy tud irjon.