Feri, ezek mik, új, használt? jobb képek? Leírás?
Nekem kéne valami majd nemsoká, a cross motoromhoz, mert igaz, idén nem sokat mentem, de egyszer így is majdnem eltanyáltam, és az nem lenne jó, nem akarok eltörni sehol nincs semmi védelmem most.
A hírdetést 42.000 látták és óránként ezren nézik meg. A figyelemfelkeltés megvolt , nem hiszem h ebből senki sem akad fent a szűrőn , és már célt értek.
4x8x3 m 8 cm szendvicspanel olyan 15 nm nyílászáró 2x2 m 30 fokos lapradiátor ami este kb 10 óta nem ment 9 óra magasságában 15 fok körül mértem úgy h kint -7 -10 lehetett
Nem olyan rossz cuccok ezek.Ráadásul itt nálam nincs hőtartó / falak / mint egy lakásban . . .
1M csak simán lenne a fa szerkezet amire felszegelik a táblákat.
Persze mikor apámék építkeztek 2004-ben akkor megnéztünk pár ilyen kártyavárat, ami könnyűszerkezetesben meg volt csinálva rendesen az simán annyiba volt mint a "rendes" épített ház. (ezért is lett ytong ház)
Persze a pillanat alatt "olcsón" összeütöttek arányban is voltak a minőséggel. (ropi oszlopok, vékony szigetelés a "falak" között,stb.)
Nekem kéne valami majd nemsoká, a cross motoromhoz, mert igaz, idén nem sokat mentem, de egyszer így is majdnem eltanyáltam, és az nem lenne jó, nem akarok eltörni sehol