Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Fzr kis cicomában
http://youtu.be/7MV8UXgnrHY
Hali
Valami gond van?
Csak ha muszáj
Üdv Feribácsi. Jársz valamikor Dunaújvárosban?
Válasz ment
Ment a mail...
Hali
A legjobb lenne látni, és úgy beszélni árról.
Elméletileg nem sok időd van rá, mert karácsony körül jönnek megnézni.Mondtam neki aki hamarabb fizet azé!
Emailt irj ,és küldök róla képet.A 43 kormány csutka is, még megvan
Hát... Ha találok YZF 750 idomokat meg 43-AS kormánycsutkákat akkor azok :D mert az YZF idomoknál elfér az EXUP csutka... Idomokról lehet tudni valamit? Állapot meg ár... Ilyesmi :)
Exup csutkákat már egyszer elkezdtük bizniszelni de félbe maradt
Vagyis mi kellene?
Hali Robesz
Természetesen itthon vagyok.
Üdvözlöm Feribácsi! Az nagyon király lenne... Nekem csak az kell, semmi más. :D Látom mennem kell majd nagybevásárolni hozzád, kormánycsutkáim sincsenek még azóta se, a cserebere biznisz meg nagyon megakadt.
Akkor összefoglalom neked :
Az usákok az olaj ár letörésével próbálják baxtatni Putyint, amiért az nem akar egy kis usa bázist a kertek alatt, és nem mond le az ukrán felügyeletről. Az olaj árcsökkenését a palaolajjal magyarázzák, aminek természetesen semmi köze az igazsághoz (a palaolaj rosszabb, és relatíve drágán termelhető ki) viszont így a nagy exportőr oroszok buknak szépen, ez meglátszik az árfolyamukon.
A minket mostanában ért usák baxtatás is azért van, mert Putyin ellen akarnak fordítani mindenkit, és az oroszok felé nyitó kormányokat buktatni kell.
Kis politika ma reggelre
sziasztok! Feribá vasárnap vihetem a kereked meg a ködlámpát? Végre eljutottam a cseréig!
Hali Fityusz
Fej idom lámpákkal + oldal idom még van
Na ideje ágyba bújni 1 kicsit amíg a nyomik dolgoznak a bontáson
Hali gali mindenkinek .
Ha jó használt garnitura az van ,bontottam
Hagyd csak, főgeci vagyok, és tudja!
Én is leszoktam róla pasziánsz izgalmasabb elfoglaltság
Nem szoktam tévézni.
Kb 1 hete nézem a híradót,
Van benne mély árokból mentett kutya,magas fáról lecibált macska,felháborító félkész buszmegálló adományozási lehetőség,
ki mennyit lopott ezen a héten(ami kiderült).
De nincs benne az ukrán helyzet,az oroszok soha nem látott óráról órára nagyot változó fizetőeszköze,a magyar tüntetések.
Hááát nem is tudom, véleményem nem változott,a tv egy hányinger. . .
Ennél még az is jobb volt mikor a rádióban a hajó vonták találkozása tilost hallgattuk

Ja és amér szombaton kiröhögtél:
De neked megszokott, nekem nem
na most ment el az utolsó melós és 2ó múlva már jön is az első megint