Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszélhetek neked, hogy felesleges lecserélni a télit nyárira de nekem nem hiszel ..
7 éves a téli gumim, a nyárimeg 9

Geci filmesek éjjel elütötték a cicánkat......
Safety car-os rajt? Pff...
Reggelt.
Az engem is. Van egy marék szinte új profilmélységű, de 5 éves téli gumim. Ezzel vettük a Fiestát. Dobom fel a Fabiára.
Jó munkát!
Jó reggelt
Én dolgozok meg mindjárt forma 1
Jó reggelt!
Horgászni mentem volna,ha nem esik az eső.
ja, meg ez a kor-téma is meglepett, főleg ahhoz képest mekkora hisztéria van ekörül.
érdekes cikk volt. bevallom nekem színtéma teljesen új volt.
"A mintázat fontosságáról, illetve inkább lényegtelenségéről pedig sok mindent elmond, hogy nem mérnökök, hanem dizájnerek rajzolják. Érthető a probléma, hogy a gumik mind nagyjából ugyanúgy néznek ki, ezért a boltban az egyetlen lehetőség a feltűnésre maga a mintázat, így hát minden áron valami látványosat kell rajzolni a tájékozatlan vevőnek, aki nem olvas teszteket. De azt még én se gondoltam volna, hogy egy sasfejből kiindulva egy A3-as rajzlapon simán meg lehet rajzolni egy téli mintázatot."
link
"- Ha van egy téli gumija, amivel keveset jár, meddig használná? Tegyük fel, hogy van még bőven mintázata, csak már jó pár éves. Az öregedési problémára gondolok.
- Nincs korra vonatkozó ajánlásunk. Nyugodtan megtarthatja a gumiját.
- Ezek szerint a Goodyear gumiknál nincs öregedési probléma?
- Nincs. Lehet, hogy kicsit felkeményedik, de ez nagyban függ a tárolástól. Szárazon, normális hőmérsékleten, sötét helyen kell tartani a gumit. A fény és az ózon megtámadja.
- Az ózon?
- Igen, olyan reakcióba lép a gumival, ami egy kis keményedést okoz. Nem megy tönkre, csak kicsit keményebb lesz.
- Akár tíz-tizenöt évig is megtarthatom?
- Igen. Bár tizenöt év múlva, ha még ugyanazzal az autóval jár, már négy generációval újabb gumik lesznek. Lehet, hogy nem rossz a gumija, de az új termék biztosan jobb lesz minden tekintetben. Pont, mint az autóknál."
Aha!
Jó drága nálatok a fényezés!
Nekem tetszik
Holnap megyek a Pistihez,Robogót indítani.
De akkor sem szép.
Majd holnap kezdem a délutánt.
Mész dolgozni?
Nem szép.
http://www.youtube.com/watch?v...

Szép lett. Rengeteg meló lehetett vele.