Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt urak jön a filmem a katedrális a tv2 őn azt sasolom. Ja mondtam már itt forgatták nálunk nem? na akkor most mondom
nem veszek 1.5-nél nagyobbat, nem veszek csak benzinest, semmi gázos meg dízeles, stb... az ára az egyedüli jó része
De nekem van hozzá előre alkatrészem ami mindig jól jöhet
Jóvan na akkor is kell neked egy Hangvillás motor
Hány köbcentis is a Tiéd és milyen állapotba is van belül? ...
Én ezzel csak azt mondom hogy 250 ért árulják a (müködöképes semmi bajuk lévöket ) Akkor te mennyiért tudod majd eladni pont Ősszel Karcsu lesz bár ne legyen de szerintem ..
Potiótó
ócsó, szakadt, de fillér az alkatrész, és 300-ba átírással, full felújítással megáll, és még évekig autó lehet.
6 kilo Nekem 2009 ben elkerültea misit akkor én adjam el ? Azota már nem is érdekel menyiben lesz Még most hozzom hozzá az elsö hátsó futoműveket talán ahétvégén itt is lesz
Gyerekek! Jó éjt mindenkinek. Hamar jön a reggel,holnap benézek délelőtt.

Sziasztok!
Ne aggódjatok máár, nem követem el még egyszer azt a hibát amit már egyszer!
Te Pisti, ezzel mindenféleképp bukok, 6 kilóba van. Eladom, eldöntött ügy. Kocsi kell, kocsi lesz. Segítsetek inkább terjeszteni az igét
Jól van. Azért helyen legyen az eszed. Egy rozsdaboglya lehet nem ér annyit.
Igy nagyott fogol bukni vele
Sanyi, annyit kérek érte, amennyit kapok is érte
Nincs az annyira lelakval én vennék hozzá egy jó blokkot és abbol gazdálkodnék csinyálnék belöle egy jó kis vasat
beszámitom neked a Fabia-ba.
van itt Debrecenbe egy F Astra cabrio. ja, és benzin gázos, 1.6-os
Nagyon jó,a navigációt használtam rajta. Teló része is hibátlan,nagyon örülök neki. Az Omiban székel.
Sanyikám, majd leháljuk

Bevált a Mio ?
nem úgy használod.
Te jobban csapatsz vele
Jól van a te dolgod. Csak ne kótyavetyéld el,annál azért többet ér.