Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt hittem elromlott a gépem. Pedig csak megtréfáltál.
egy ilyent akartam venni az enyém előtt csak az le volt lakva.ez de gyönyörű!simán odaadnám az enyém érte! de ez csak álom marad mert nyista mani nyista motor csere.na meg kell a mani a házra.
napot az uraknak!
mi a probléma a gázossal? én már több,mint 1000km-t mentem, 3 hete van benne a gáz,és semmi problema. nem szagos,olcsó,stb.
eddig pest-szeged oda-vissza kb 15.000Ft. most legrosszabb esetben is 8000. megéri?meg.műszaki 2000Ft-tal lesz drágább.1 év alatt emgtérül az ára,ha havi 1000km-t mész. ha eleve benne van az autóba,akkor meg pláne.
Jó Sanyi barátom majdnem szívrohamot kapott, mikor bedugtam az ujjam a kipufogóba és mutattam milyen kormos a csöve. De előtte az én csövemről szedtem le kormot . . .
Csak sokat írtok!
Gyulám öregszel már, lassan megy az értelmezés.
Jó reggelt,visszaolvastam,eddig tartott!
Jó reggelt
akkor miért nem kell?
igaziból kurvára elegem van abból, hogy állandóan beugatsz, mintha bárkit is érdekelne a véleményed. fejezd ezt be. rajtad kívül senki sem gondolja magát szakértőnek. unom már!
150-et adnék érte meg a telómat? nem éri meg teccős pedig
na a szagértőnek nem kő a gázos
valami babamutogatós részén ott is voltam szereplőként, jól rácsodálkoztam a kis purdéra. Távirányítós baba volt
dízeles a Mia mondja így
Egy ilyet vennék....
HO haho
Na megyek én is Jó cakát
anyának is ilyesmije van
Katának van egy 98 as ibiza 1.4 8V elégé dinamikus 3 alatt de alényeg a városban 5.5-6.0liter vidék 4.5-5.0l