Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja de azok csak a fotók a videók meg a sok linkes trutymón vannak
Sziasztok!
Én a 35365 hozzászólású linkről töltöm és jön ingyé,de csak 63Kb/mp-vel.Nem baj ,majd lecsurog!
Küld át nekem mailbe én meg szétküldöm mindenkinek gyors a netem és ingyen van.
Ja de igen.
6-lefelé nem található a file bakker nem mondok inkább semmit.
link4 se link5 nincs te inkább szedjél hangyát bakker
link2 nem jó
A fájlokat le kell tölteni, és a rar összerakja nektek. Benne az összes videjó amit csináltam szombaton és vasárnap. A Videók nem nagy valamik, mivel egy kis gagyi fényképezővel készültek… (ja. A mai nappal vége a vizsgaidőszaknak, és megtaláltam az aksi töltőt. Megyek motorozni. )
link
link2
link3
link4
link6
link7
link8
link8
link9
Ne gondolkodj túl sokat tesó, nekem is 10w30kéne, körbejártam a dolgot, és maradt a 10w40 félszinti. utcai 4t motorba legyen irva, ezek mind API, JASO minősítésűek, az kell neked.
Sziasztok!

Tudom ritkán írok de most el kellene egy kis segítség!Mindenki véleményére és tapasztalatára kiváncsi vagyok!Lehet hogy most egy kicsit butának fogok tűnni "nem kicsit" , de most akarom lecsrélni a kis 400-as 1WG be az olajat a szűrőt meg a gyertyákat!Na most fogalmam sincsen mit takar az az olajoknál hogy Szintetikus,Full-szintetikus,fél-szintetikus,ásványi valaki(k) okitsón már ki hogy melyik mit takar és melyikkel teszem a legjobbat a motoromnak?A másik próblémám pedig az hogy a motor szervízkönyve 10W 30-ast ír de ilyet én már sehol nem találok csak 10W 40 est!
link
ezek a képek
Sanyi!
ma is voltam olaj ügyben még mindig nincs
Volt egy hely ahová felpakolta,de nem működik. Az az infó jött akkor, hogy hét elején felrakja.
A fórum kedvenc huligánja
Nem tudjátok, hogy Thomas hová tette fel a vidiket, képeket?
Emre gondolj 1et a kesztyűre meddig várjak még.
Jó reggelt az uraknak.
Bakosi Pisti motorjának nagyon jó hangja van.
Ne komolytalankodjunk
Hasítana mint royal03 Zsolti a vízibiciglivel a kumpliföldön.
Nem csak megszokás balossal kezdtem öcsém után így nyomtam kb 6-7 évig és utána jobbosra váltottam mert a cod és a moha játékokba is mindig jobbos és ne kavarodjak össze. Az ellen nem látja nálad milyen kézbe van. a szerver szabványosan adja.
Mit gondoltok egy 1000-es exup blokk hogy döcögne TID 14-57, 2GH gyújtással?
És az miért jó? Megtéveszted az ellent?
Nem jobbkezes vagyok csak balkézbe tartom a játékba a fegyvert de már visszaálltam jobbkézre.
Jé, te balkezes vagy?
Középső a Bitter mellette a 2 golyó az nem tudom ki. Jó reggelt naplopók kivéve a Sanyi az már rója a köröket.