A fájlokat le kell tölteni, és a rar összerakja nektek. Benne az összes videjó amit csináltam szombaton és vasárnap. A Videók nem nagy valamik, mivel egy kis gagyi fényképezővel készültek… (ja. A mai nappal vége a vizsgaidőszaknak, és megtaláltam az aksi töltőt. Megyek motorozni. ) link link2 link3 link4 link6 link7 link8 link8 link9
Ne gondolkodj túl sokat tesó, nekem is 10w30kéne, körbejártam a dolgot, és maradt a 10w40 félszinti. utcai 4t motorba legyen irva, ezek mind API, JASO minősítésűek, az kell neked.
Tudom ritkán írok de most el kellene egy kis segítség!Mindenki véleményére és tapasztalatára kiváncsi vagyok!Lehet hogy most egy kicsit butának fogok tűnni "nem kicsit" , de most akarom lecsrélni a kis 400-as 1WG be az olajat a szűrőt meg a gyertyákat!Na most fogalmam sincsen mit takar az az olajoknál hogy Szintetikus,Full-szintetikus,fél-szintetikus,ásványi valaki(k) okitsón már ki hogy melyik mit takar és melyikkel teszem a legjobbat a motoromnak?A másik próblémám pedig az hogy a motor szervízkönyve 10W 30-ast ír de ilyet én már sehol nem találok csak 10W 40 est!
Nem csak megszokás balossal kezdtem öcsém után így nyomtam kb 6-7 évig és utána jobbosra váltottam mert a cod és a moha játékokba is mindig jobbos és ne kavarodjak össze. Az ellen nem látja nálad milyen kézbe van. a szerver szabványosan adja.
Én a 35365 hozzászólású linkről töltöm és jön ingyé,de csak 63Kb/mp-vel.Nem baj ,majd lecsurog!
link
link2
link3
link4
link6
link7
link8
link8
link9
Tudom ritkán írok de most el kellene egy kis segítség!Mindenki véleményére és tapasztalatára kiváncsi vagyok!Lehet hogy most egy kicsit butának fogok tűnni "nem kicsit" , de most akarom lecsrélni a kis 400-as 1WG be az olajat a szűrőt meg a gyertyákat!Na most fogalmam sincsen mit takar az az olajoknál hogy Szintetikus,Full-szintetikus,fél-szintetikus,ásványi valaki(k) okitsón már ki hogy melyik mit takar és melyikkel teszem a legjobbat a motoromnak?A másik próblémám pedig az hogy a motor szervízkönyve 10W 30-ast ír de ilyet én már sehol nem találok csak 10W 40 est!
ezek a képek
ma is voltam olaj ügyben még mindig nincs
Nem tudjátok, hogy Thomas hová tette fel a vidiket, képeket?
Bakosi Pisti motorjának nagyon jó hangja van.