Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja pontosan.
Emre: Lehet a váltód kéne lecserélni nem az olajat.
kesztyű .
A 20w50-es valvoline olajat lehet önthetem ki a gépből, mert nem tudom üresbe tenni járó motorral.
A 10-40-es castrollal ilyen gondom nem volt
Pedig annyiszor megfogadtam már hogy olajtémában nem szólok egy rohadt szót sem. ábrus=
Ezt a sűrűbb olajat eredményesen alkalmazhatjuk egy már kopottabb motorban, hiszen a hidegindításkor a megnövekedett csapágyhézagok réseiben "van hely" a sűrűbb olajnak. Ezekből a kopottabb csapágyakból az 5W-s "vékony" olaj már elképzelhető, hogy kifolyik és vegyes súrlódás alakulna ki az optimális hidrodinamikus kenés helyett, a motorunk kicsit kopogva járna, és a motorkopás is intenzívebb lenne. Valószínűleg a motor olajfogyasztása is megnövekedne, különösen abban a periódusban amikor az üzemi hőfokát még nem éri el a motor. Látszik tehát, hogy az alkalmazható kenőolaj viszkozitásának mértéke nem csak a külső hőmérséklet, hanem a motor műszakai állapotának is függvénye.
butaságot beszélsz, de nem haragszom, általános tudatlanság van a témában.
Akkor olvasd el azt is amit belinkeltem. (Nem rossz dolog a petróleumlámpa de ma már páran azért továbbléptek)
ez lemaradt . .
ja hozzá nemértés én is utána olvasok néha 1-2 dolognak. Mikor kérdeztem milyet vegyek a motoromba innen 1 páran mondták 20w50 mert régi és abba az időbe még nem nagyon használták a full szint meg félszint. Tök mind1 milyen csak minőségi legyen. kész ennyi
20w 50 mert régi a vas
Kivagyok ettől a vastagbbat me' régi-dumától.. a hozzánemértés, a hozzánemértés
20w50 megbízható forrásból is lehet.
Ne kúrjatok már ki vele! 10w40esből egy megbízható forrásból valót tegyen bele.
Vagy gépzsír nem?
Önnek postai küldeménye érkezik!
öreg motor 20w50 ásványit neki az kell a jószágnak.
Hi!
10w30-as is létezik, ha ragaszkodsz a gyári ajánláshoz. Szerintem a Motul 5100 egy korrekt választás.
jön de csak fotó azok már megvannak videó a másikon van
A 65365-ös linkről lejön,csak lassan!
http://www.dp-automotive.hu/
Itt menj be az "okosságok" lapra.
Ha ez után még van kérdés akkor tedd fel.
Ja,10W30-ast ne keress,10W40 van helyette már régen.