Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nebaszmá, hogy megsértődsz...
Te mindig mindenkit baszogatsz, (sokszor sértődésig), de ezen felkapod a vizet?
Nehogy má besértőggyé kiscsávó,me megverünk
Jól van akkor kapjátok be! Azért mert nem voltam ott a főnöknek meg a keresztfiamnak megmutattam volna milyen fasza haverjaim vannak de így akkor leszarom. Nem izgat már. Na megyek is a héten sztrájkolok a fórumon. Ábrus holnap feladom thx a türelmet.
Egyébkéntse voltál ott.... Nincs ott neked semmi érdekes...
Még most jön majd a CRC hiba...
akkor a firefoxom xaraxik kapja be.
Akkor minden visszamondva.
Na végre elindult az ucsó fájl és meg lesz mind
A probléma a felhasználóval van... A többieknek műxik.
töki a vigyijót nem jól tetted fel vagy nem tudom mi a rák van vele.
Nehúzzatok már fel, hogy lassabban jön le, mint ment felfelé?
Hameg gyorsabban jön lefelé, márpedig tuti gyorsabban jön, akkor qussolni, és várni, világos?
Türelem rózsát terem! / És leszarom hogy utálod a rózsát! /
köszbazdmeg

Már jön lefele
Mútkor linkelted a PH-s cuccaid... Öcsém megszagértette.
Aszonta a tápot árába adod, de a lap drága nagyon.
Érti a csíziót. Mútkor a PH-ról olyan cuccot rakott össze, beszartam. Qvára elvagyok maradva a gépek terén... nem ismerem az új cuccokat. Mondtam máá, hogy eredeti szakmámat tekintve számtech. műszerész vagyok? Ma mutatott egy procit, aminek nem voltak lábai. Aszongya a socketbe vannak benne a tüskék... Bexarás. Nem tud mit kezdeni a proc-al mert nincs hozzá lap, de aszongya olyan olcsó volt meg kellett venni.
Hát Barátom elég nehézkesen jön ez a Datafos.
Azé meg kérdem,hogy egyszerre csak 1 lúzer töltheti le,vagy több,mert sokáig nem indulnak el a fjlok.
Azé kapsz érte egy kis dicséretet
Ja, ha meg túláraztam akkor meg nyugodtan szóljatok.
De belekalkuláltam amit amúgy is lealkudnának belőle.
Na oszt nyefegje már valamék elvetemül, hogy sikerült-e letölteni azt a sok szar amivel annyit szoptam? Ha igen, akkor meg köszönje meg, mert...
Kinn a hirdetés. Tessék ajánlani érte valamit, aztán ha meg tudunk egyezni megveszed, ha meg nem akkor majd más viszi el. Azt meg végképp rühellem ha egy hirdetéshez küldik a linket hogy mi hol mennyiért akciós. Ha az annyira jó áron van nem nyafogni kell, hanem elmenni és megvenni azt.
Nehogy már magam ellen alkudjak. Mert bebaszok egyet magamnak.

Bocs, de felhúztak a PH-n.
Egy újonc beígérte mára az utalást a videokártyámért, ezért visszamondtam egy másik érdeklődőt. Erre ma közölte hogy mégsem kell. De azért elviszik, csak utálom az ilyen "laza" hozzáállást.
Nyertél
Egy kétkazettás hajszárítót !
Én már idén mentem vagy 1000Km et és semmi nem fogyott.
Én az olajcsere óta még be sem indítottam!
Én is ezt használom. Még egy cseppsem hinyzik belőle.
Bár lehet csak azéé mert, az olajcsere óta csak 30 km-t mentem
Én 20w50 Castrol Actevot használok és könnyű az üresbe tétel és finom a váltó és nem eszi az olajat szinte semennyire és és és ...
De tényleg!