Jól van akkor kapjátok be! Azért mert nem voltam ott a főnöknek meg a keresztfiamnak megmutattam volna milyen fasza haverjaim vannak de így akkor leszarom. Nem izgat már. Na megyek is a héten sztrájkolok a fórumon. Ábrus holnap feladom thx a türelmet.
Nehúzzatok már fel, hogy lassabban jön le, mint ment felfelé?
Hameg gyorsabban jön lefelé, márpedig tuti gyorsabban jön, akkor qussolni, és várni, világos?
Türelem rózsát terem! / És leszarom hogy utálod a rózsát! /
Mútkor linkelted a PH-s cuccaid... Öcsém megszagértette.
Aszonta a tápot árába adod, de a lap drága nagyon.
Érti a csíziót. Mútkor a PH-ról olyan cuccot rakott össze, beszartam. Qvára elvagyok maradva a gépek terén... nem ismerem az új cuccokat. Mondtam máá, hogy eredeti szakmámat tekintve számtech. műszerész vagyok? Ma mutatott egy procit, aminek nem voltak lábai. Aszongya a socketbe vannak benne a tüskék... Bexarás. Nem tud mit kezdeni a proc-al mert nincs hozzá lap, de aszongya olyan olcsó volt meg kellett venni.
Hát Barátom elég nehézkesen jön ez a Datafos.
Azé meg kérdem,hogy egyszerre csak 1 lúzer töltheti le,vagy több,mert sokáig nem indulnak el a fjlok.
Azé kapsz érte egy kis dicséretet
Kinn a hirdetés. Tessék ajánlani érte valamit, aztán ha meg tudunk egyezni megveszed, ha meg nem akkor majd más viszi el. Azt meg végképp rühellem ha egy hirdetéshez küldik a linket hogy mi hol mennyiért akciós. Ha az annyira jó áron van nem nyafogni kell, hanem elmenni és megvenni azt.
Nehogy már magam ellen alkudjak. Mert bebaszok egyet magamnak.
Bocs, de felhúztak a PH-n.
Egy újonc beígérte mára az utalást a videokártyámért, ezért visszamondtam egy másik érdeklődőt. Erre ma közölte hogy mégsem kell. De azért elviszik, csak utálom az ilyen "laza" hozzáállást.
Te mindig mindenkit baszogatsz, (sokszor sértődésig), de ezen felkapod a vizet?