A képről nézve ő nem túl magas, rövid karokkal, meg már öreg is sztem kevésbé akar hasalni. Ez nem lesz egyszerű... mert az FZ alapvetően hosszúkás motor
Megoldható, de ha azt akarod hogy szép is legyen, akkor az elég sok meló és pénzlenne. Viszont a képet elnézve, én ezt a motort nem b&sznám el ilyesmivel. Ez így gyári, így jó ahogy van.
Átalakítani olyat szoktunk (legalábbis én) ami már eleve eltér a gyáritól, vagy épp úgy is felújításra szorulna.
Persze. Néhány csavar fogja az idomot, azokat kell kitekerni idomot levenni, és eltenni biztos helyre, mert ha szép és eredeti, akkor többet ér, mint a motor
Egy magasabb kormány se árt, mert idom nélkül hüjjén nézel ki rajta pucsítva. Igazán kényelmes úgy sem lesz, mert a lábtartó hátul van, de ez megxokható.
De ez minden fillért megér, mert ez egy HONDA! És egy HONDÁT sosem ad el az ember, pláne ha az injektoros! (oké, én már kettőt is eladtam, de nekem lehet)
Átalakítani olyat szoktunk (legalábbis én) ami már eleve eltér a gyáritól, vagy épp úgy is felújításra szorulna.
Egy magasabb kormány se árt, mert idom nélkül hüjjén nézel ki rajta pucsítva. Igazán kényelmes úgy sem lesz, mert a lábtartó hátul van, de ez megxokható.
https://www.kepesmotor.hu/kawa...