Igen, valamit kell szervezni, mert qrvajó volt a víz
Apropó, megjöttem sajna 780 km elég húzós volt, megállásokkal együtt majd 9 óra éjszaka, és fél Szlovénián keresztül szakadt az eső - de nem volt kedvünk hamarabb elindulni haza, úgyhogy ma 3-ra jöttünk meg
Az Isztria felső részén nagyon szép motoros utakat találtunk véletlen, de nagyon messze van, min. kéne egy alvás félúton. Minden esetre elkezdtem gondolkozni valami úton (bár az is teccett, amit küldtél)
Tegnap itt volt Kamionos haverom most épp a GPZ500-zal, aztán csak rábeszélt hogy forduljak vele egy kört. (mondjuk nem az első eset)
Hogy mennyire jól esett a vékony-könnyű kis zsebrakétával hipp-hopp 180-nal tépni 11e-nél váltva. (amit persze a nagytesó is tud, csak azon nem tűnik fel semmi)
Azt el is felejtettem mondani, hogy tőletek (ahol a híd van amit javítanak és lámpa irányítja a forgalmat, ott gurult mellém) vagy 30-40 km-t egy piros Ducati Monsteres, hátizsákos csajjal jöttem. (110-130 körül ment szépen)
Ez a hét liter szerintem elfogadható ekkora géptől,nem akarom kihúzatni a kobra méregfogát.Amikor egy gázfröccsre megelőz két kamiont,az nem rossz.Már amúgy is visszább van fogva,kisebb lánckerék van elöl.Meg hát alapvetően tőlem függ a fogyasztása,mennyire húzom neki.
Apropó, megjöttem sajna 780 km elég húzós volt, megállásokkal együtt majd 9 óra éjszaka, és fél Szlovénián keresztül szakadt az eső - de nem volt kedvünk hamarabb elindulni haza, úgyhogy ma 3-ra jöttünk meg
Az Isztria felső részén nagyon szép motoros utakat találtunk véletlen, de nagyon messze van, min. kéne egy alvás félúton. Minden esetre elkezdtem gondolkozni valami úton (bár az is teccett, amit küldtél)
https://www.kepesmotor.hu/yama...
A motorodon meg szerintem a benzin szint nem megfelelő lehet az AC nem nyom már rendesen ha van benne...
Hogy mennyire jól esett a vékony-könnyű kis zsebrakétával hipp-hopp 180-nal tépni 11e-nél váltva. (amit persze a nagytesó is tud, csak azon nem tűnik fel semmi)
A motoros kérdésemre esetleg tud valaki válaszolni? :)
Az mitől lehet, hogy oldalsztenderen csak nehezen indul a motor. Ha ráülök, s egyenesbe állítom vagy középsztenderen áll, akkor meg minden pöpec.
Köszi