Próbáltam keresni, de olyan xar ez a fórum softver, hogy nem lehet normálisan keresni benne. Hamarabb volt beírni az útvonalat
Még a te címed is kéne, hogy pontosan odataláljunk Józsival, de majd a féccbuk cseten írd le.
Szerintem 30.000 forintot váltsatok lejre.A szállást KP ban kell fizetni.A legtöbb helyen lehet kártyával fizetni.Ha mèg kelkeni fog lej van valutaváltó szovátán.ha marad lejetek akkor hazafelé a határ előtt tankoltok èrte.
Adni, pénzt milyen formában vigyünk? Váltsunk Lei-t, vagy euro-t, esetleg Te már kifizetted a nagy részét és neked átutaljuk, vagy lehet kártyával is fizetni a szállásokon, éttermekben, kocsmákban? Mi lenne a legjobb?
Arni!
Ha időd engedi, tegyél már be egy pontos tervet! Mikorra érkezzünk, melyik nap hol szállunk meg, stb. Kérdezgetik itthon, mikor jövök meg, meg lehet, utas biztosítást is kötök, kellenének az időpontok.
Hát megjött a generátor,fesszabályzó és a generátor fedél is,de nem lehet összerakni. Sztem nem jót küldtek. A generátor középső része 5mm-rel szélesebb,nem lehet felrakni a generátor fedelet,mert felfekszenek a csavarok fejeire. Most vált biztossá hogy nem tudok menni. Talán majd jövőre.....
Még a te címed is kéne, hogy pontosan odataláljunk Józsival, de majd a féccbuk cseten írd le.
https://goo.gl/maps/LAyK4dDvdgmZWYeb9
Szombat reggel indulunk Szovátára.
Vasárnap Szováta bèkási szoros gyilkostó vissza Szováta
Hètfő Szivátától Tordai sóbánya felsőgirda.
Kedden haza.
A kolegának rövid idő alatt újratekercseltèk.
Ha időd engedi, tegyél már be egy pontos tervet! Mikorra érkezzünk, melyik nap hol szállunk meg, stb. Kérdezgetik itthon, mikor jövök meg, meg lehet, utas biztosítást is kötök, kellenének az időpontok.
Nektek jó utat és jó szórakozást kívánok.