Nehogy már jól érezzem magam... Pedig vettem neki bele való gyertyát, új legszűrőt hogy kapjon elég levegőt a sok benzinhez erre elszaggatja a gatyáját a büdös kölök Membrán lelöhelyet tud valaki valami jót és gyorsat? Holnap menni akartam vele
Hazafelé menve a házunktól egy keresztutcára találkoztunk egy haverommal, amint épp tologatta a Yamaháját. Hazaértünk, KVztunk egyet Józsival, aztán ő ment tovább hazafelé, énm meg átnéztem a haverhoz (mivel megígértem neki) - aztán este 7-ig porlasztót szereltünk. V2 750-es, nem 1ccerű szétszedni se, meg aztán azért is hagytuk abba, mert megettek a szúnyogok, ma folyt. köv. (fúvókák eléggé be voltak rakodva)
Na hazamentem, mondok felnézek a netre. Hát az nincs. Diagnosztika, rájöttem, hogy nem nálam xar, UPC ügyfélszolg telefeon. Rossz volt a fél megyében. Este 11-kor még nem volt jó, lefeküdtem, de már megy
Remek, ahogy egy helikopter pilóta haver édesanyja mondta mindíg, csak alacsonyan fiam és lassan.. mondjuk az pont a legveszélyesebb egy helikoffernél, de mindegy is értette az üzenetet.
Egy hangyafasznyival közelebb a célhoz, az 1 menettel bíró exup kapott még 2 menetet, röpke 2 hónap, de megvan
Óvatosan terheld,osztálytársam karja a gipszben tört el mégegyszer,mert elfelejtette hogy törött,és túl keményen markolt rá a kilincsre.Sanyi tudja,ő már ezen túl van,harminc centis csavar van a fenekében.
Reggel megmérem neked, ha akarod.