Csak finoman mozgasd először! Folyamatosan kell majd terhelni,de gondolom majd a gyógytornán elmondják. Az a lényeg hogy ne terheld meg nagyon az elején. Kb 2 hónap múlva már jól fogod tudni használni. (persze ha vigyázol rá)
Lekerült a gipsz, úgy néz ki azt ezért nem kell.
De alig mozog, épp hogy csak rá tudok állni. Kíváncsi vagyok mennyi idő mire megint üzemszerűen fog működni.
Be tudtam rakni. Az eredeti csavarfejek 6mm vastagok voltak,és feltámaszkodtak a lendkerékre mert a vasmag 5mm-rel vastagabb. Vettem 2,5mm vastag fejű csavart,és csináltattam 075mm-es tömítést. Így már be ment a helyére. A fesszab kikerült az idom alól,remélem elég lesz a hűtése. Már be is indítottam,és úgy néz ki működik. Alapjáraton világítással 13,6-13,8V. Világítás nélkül alapjáraton 14v. Gyula azt mondta ez így jó lesz.
Budapesten van olyan szerviz, aki vállal lánctisztitást illetve olajozást?
Van emelőm, de a belvárosban lakok, és max a járdán tudnám megoldani a procedúrát.
De alig mozog, épp hogy csak rá tudok állni. Kíváncsi vagyok mennyi idő mire megint üzemszerűen fog működni.
Gyula! Még egyszer köszönöm a segítségedet.
vagy ez
https://www.sportmotor.hu/foru...
Budapesten van olyan szerviz, aki vállal lánctisztitást illetve olajozást?
Van emelőm, de a belvárosban lakok, és max a járdán tudnám megoldani a procedúrát.
FZ6-N
Előre is köszönöm!