Én a helyedben a Prime3-at venném meg, a tesztek alapján nagyon jó, 4 évszakost csak ha fegyverrel kényszerítenének, meg a hóbordái is elég feleslegesek, ha amúgy is csak száraz úton használod.
jó lehet, de nem nekem
kis gáz meglódul, gáz kicsit vissza,beleharapok a villahídba, olyan a motorfék
megint erősödött az elméletem, hogy nekem 50-60 le és kb 600 ccm bőven elég, azt hiszem nem is forgattam 7e fölé
tök kényelmetlen, mondjuk a műtött könyököm miatt tuti, hogy hülyén is ülök rajta, hogy kicsit tehermentesítsem
a fék király, a futómű nekem kemény
a hangja király
többet nem kérem kölcsön, kb 75 km-t mentem vele, ez bőven elég volt... Pécs-Orfű-Pécs
azt hiszem elmarad a megbeszélt közös motorozás, illetve úgy, hogy én ezzel jövök
Segítsetek. Vagy ez: Hankook Ventus Prime3 K125 nyári
Vagy ez: Hankook H740 KINERGY 4S 4 évszakos
Árban forintra azonos. Nem akarok téli gumit,nem használjuk télen a kocsit csak száraz időben.
Csak azért kérdezem, mert nálam is egyszer csak leégett a panel, megrendeltem, de előtte azért beszéltem egy szerelővel és Ő javasolta, hogy azért a ventilátort nézzem meg, nincs-e megszorulva..és az volt a baj. Tehát ha kicseréltem volna csak a panelt akkor lett volna még egy leégett panelom, de volt itthon egy klón, abból kiműtöttem a ventilátort és azóta is jól üzemel.
Kizártnak tartom hogy ezt a Tüke Busz akárkije adta volna ki. (ennyire senki sem hülye+ezt egy munkáltató nem fogja felvállalni, van épp elég baja enélkül is)
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valaki csinált egy kamu oldalt a cég nevével és azzal lázít.
Én volt, hogy felajánlottam az egyik kollégának, hogy cseréljünk munkát 1 hónapra. Amelyikünk felsül a másik munkájával kapcsolatban nekiadja a másiknak a teljes havi fizetését és felmondd. Rögtön visszább vett az arcából.
(Már nem dolgozik nálunk)
kis gáz meglódul, gáz kicsit vissza,beleharapok a villahídba, olyan a motorfék
megint erősödött az elméletem, hogy nekem 50-60 le és kb 600 ccm bőven elég, azt hiszem nem is forgattam 7e fölé
tök kényelmetlen, mondjuk a műtött könyököm miatt tuti, hogy hülyén is ülök rajta, hogy kicsit tehermentesítsem
a fék király, a futómű nekem kemény
a hangja király
többet nem kérem kölcsön, kb 75 km-t mentem vele, ez bőven elég volt... Pécs-Orfű-Pécs
azt hiszem elmarad a megbeszélt közös motorozás, illetve úgy, hogy én ezzel jövök
Vagy ez: Hankook H740 KINERGY 4S 4 évszakos
Árban forintra azonos. Nem akarok téli gumit,nem használjuk télen a kocsit csak száraz időben.
Mikori gyártási évjárat???
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valaki csinált egy kamu oldalt a cég nevével és azzal lázít.
(Már nem dolgozik nálunk)