A hűtővíz előremenőnél az 1-2 henger közötti csatlakozásnál..megüt a guta, M5-ös, de hogy férek oda fúrógéppel még nem tudom, ha le kell venni a visszatérő ágat is hozzá, akkor leszoptam magam, mert annak a tömítését jól visszarakni szerintem nem lesz egyszerű.
Befejeztük mi is mára. 3/4 részben felkerült az első glett réteg és az élvédők a házikóra. Hétfőn megkapja a második réteget a hálóval együtt. Harmadik glett réteg már a tükör sima felületet eredményezi,ezt remélem már a jövő héten megkapja azután már csak az alapozó felvitele és a színezés van vissza.
Tudom hogy nem érdekel senkit,de azért is megosztom veletek.
Ez minden napos dolog nekem, igaz én robogóval szoktam napi szinten szembesülni az ilyen autósokkal a zebra elött.
Csoda, hogy még nem ütöttek el, de már olyan volt hogy kikerült az autóval, ahogy én álltam a zebra elött a robogóval.
Ma majdnem kiütötték alólam a motort. Nem hitte el a mögöttem lévő autós, hogy rendes motoros vagyok és átengedem a gyalogost a zebrán....Volt satufék nekem meg kerekedett a szemem ahogy néztem bele a tükörbe.
https://www.kepesmotor.hu/kawa...