ez is jól tükrözi azt, gogy attól még hogy van pénze, nem lesz okos is. Ezt a felháborodásra értem, mert remek ötlet bemutatni, hogy mennyi vatiáció lehet egy témára, és akkor még a csadpros variánsok, meg a kecskék le is maradtak Nem ismerem a britt családmodelltt, de sajnos nálunk is fogyatkozik a teljes családok száma, ez a sulikban jól nyomon követhető, asszony osztályában 22 gyetekből 8- nak van teljes családja. Persze vannak a "gazdasági különélők" akik a támogatások miatt nincsenek papírosítva, persze együtt élnek, de az elenyésző. A brittek amúgy is rondák és hibbantak
...és ha pedofil nagypapinak van egy babakocsiban ülő barátnője és egy fogadott fia, akkor most ő hova parkoljon? Nekem nem tetszik ez a durva jogtiprás
"Nem teljesen alaptalan a különféle, nem éppen hagyományos családmodelleket bemutató felfestések ötlete, hiszen a statisztikák szerint a briteknél a családok 65 százaléka eltér a megszokott apu, anyu, gyerek(ek) modelltől."
Hova süllyed a világ? https://www.vezess.hu/hirek/20...
https://www.kepesmotor.hu/suzuki-tura_sporttura/p1672207?st=gsx%20650&ny=2006&my=2010
néztünk egy ilyet fiamnak (nem ezt, csak pont ilyen) Pécsett, ki mit tud erről a típusról?
Meg néztem magamnak egy ilyesmit, patika állapotú... nem komolyan, csak eljátszottam a gondolattal...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/x11/honda_x11-13649644
Igaz nem motor, hanem autós érdekesség - nekem az volt - de Audis dolgozóként kint németben havi 300 juróért fél évre kihozhatsz új autót a gyárból..amíg ott dolgozol. Fél év után meg 20%-al olcsóbban megveheted és lejön belőle a bérleti díj is annyi, hogy ott már kesselni kell érte kp-ban, nincs erre hitel. Hanyatló nyugat...
Hát alattad az csak csajmotor marad Pont a te -4C-os motorozásod jutott eszembe az onroad egyik videójáról, amiben egy török gyártmányú motorosoknak szánt téli gumit mutattak be.
Ismerős - Por-M-nél dolgozott - annó 15 éve már nyomatta ezt, de akkor nem így hívták hanem Kondor vagy mi a szösz. URH sávon dolgozott, lehetett rá szerződést kötni, a bérelt antennái már akkor nagy területet lefedtek - zseni a srác szerintem - de egy fecskeként nem csinált nyarat.
De azt el lehet kapni, nem ilyen fürge. (ennek fél órát könyörögtem és hajkurásztam)
Macskámat (a kőműves) odaültettem a kerítésen kívülre, majd a kerítésen kinyúlva elkezdtem simogatni és dicsérni. ("de szép cica vagy és milyen híííízelgőőős" a macska meg szinte gúnyosan hízelgett és közben vigyorgott a kutyára)
A kutya persze bepöccent és egyre közelebb jött (egyébként nem bántotta a macskákat még a kerítésen belül sem, csak meg akarta szaglászni őket. Persze a macskák egyből sztatikusan feltöltődtek és kétszer akkorák lettek, majd pár villámgyors kung-fu mozdulattal kiosztottak pár pofont, egyelőre figyelmeztető jelleggel, karmok nélkül) másodszorra sikerült kézközelbe kerülnie és elmartam a grabancát.
Ma reggel mikor megjöttem, örömködve ugrált a ketrecben, én persze lehűtöttem a lelkesedését és közöltem vele hogy "tegnap elárultál, szóval nem jössz ki, told a tápodat az arcodba"
E39 az alany és az ülés alatti szivattyú is ki lett cserélve, meg direktbe kötve. És tényleg volt aki azt javasolta teli kell rakni, mert 3/4 tank alatt ez előfordulhat...ismerős még mindig zizeg, mert nem bízik 100 százalékban a masinában. Köszönöm a segítséget.
Elnézést h beleszólok de ebbe nincs egy másik szivattyú a küszöb alatt? E46 33d-ben van és ott az volt a hiba.
A képen a szivattyú és mellette a szintjelző látható.
Köszönöm.
Pofátlan vagyok mert elfogadok minden köszöntőt . A hivatalos ünnepem a márc7