Csövi, most jöttem meg a Tiszáról, Körös-toroki Napok van épp Tele a bícs bikinis csajokkal, akik estére seggrészegen fognak ...ni - valahogyan vissza kéne mennem az asszony nélkül
Nekem tetszik a kis gèp.annyi a baja hogy indulásnál lassan gyorsul sőt mondanám alig megy míg be nem kapcsol a turbó.Alacsony fordulaton meg akar halni.
Akarok beszèlni egy dízel szerelővel mert szerintem nem normális,hogy kis fordulaton kva gyenge aztán megindul mintha picsánrúgták volna.
Sok évvel ezelőtt volt ilyenünk cégesként. (csak a furgon, nem a körbe üveges) Egész jó volt, eltekintve attól hogy nagyon tetű módon mozgott, bár elkamionozni a cuccokat innen akárhova elég volt, az előzésnél viszont előre kellett gondolkodni. Utána tavalyig 2,0tdi Transporterek voltak (gyilkosan jók, ha nem lenne olyan "már-már kényelmetlenül nagy" akkor itthonra is olyat vennék) most meg ilyen Vivaro van megint, csak 2,0 CDTIBiturbó. (ez is jól megy, bár ronda mint a lóharapás, ahogy a Combo maxi is)
Akarok beszèlni egy dízel szerelővel mert szerintem nem normális,hogy kis fordulaton kva gyenge aztán megindul mintha picsánrúgták volna.
Renault
Nissan
1.9 L
Opel
Milyen járgány lett végül?
Vettem autót
https://drive.google.com/open?...