Én meg majd mindig odaírom (ahogy eddig is) hogy azért kellett saját kategóriát indítani nekik mert a sportmotorok közé sajnos csak lassító pályaelemnek voltak jók.
A sportboxer. Az mindig elindult elsőre tavasszal. Kivéve, mikor elromlott, de nem azért volt, mert injektoros, vagy mert rossz a benzin, de te ezt tudod.
A frézikből mikor kipárolgott a benya, benne maradt a ződ trutyi. Mindig mind2-vel xoptam - ill. miután tudtam, mi Baja, eleve porlasztó pucolással kezdtem a szezont.
Hogy te nem jársz így, az nyilván a pálma pozitív aurája miatt van
Lyukas úszót Simsonban láttam utoljára vagy 25 éve (azt is azért mert addig volt nyomorgatva amíg elrepedt a forrasztásnál) szóval ezt szerintem kihúzhatjuk.
Lyukas membránnal sem találkoztam még 20 évesnél fiatalabb motoron. (de persze műszakilag jobb és egyszerűbb a befecskendező rendszer, ezt nem vitatom, csak én ilyen régi vágású vagyok)
Növényi adalékos benzinnel járok, télre leengedem a benzint az úszóházakból (de felesleges mert kb. 1 hét alatt elpárolog belőlük) indítgatás nincs (mivel körbe vannak rakva pálmákkal meg leanderekkel a motorok) tavasszal meg kitolom, csap nyit átfolyásra, 20 mp várás, szivató rá, indítózás és (egymás után) életre kelnek a hengerek.
Egyébként az FZR-ed vagy a "sportboxer" ( ) indult könnyebben tavasszal?
Háááát, HA nem tankolsz növényi adalékolt benzint, HA télen nem hagyod kiszáradni a karbit, HA indítgatod 2 hetente, akkor csak a szinkronnal, a keverékkel, a fúvókákkal, a magas heggyel lehet probléma.
Nekem a karburátorossal sem kell "buzizni" ha rendben van.
A GTR-ét is rendbe raktam mikor megvettem, azóta csak idén néztem bele és tettem rá a szinkrontesztert. (bár most is feleslegesen)
Az elmúlt 16e km alatt nem volt velük semmi gond. A Hexagon karbiját beállítottam mikor három éve megvettem, az kora tavasztól késő őszig megy szinte mindennap de rá sem néztem azóta. (ez is vákumos-vizes Japán karburátor)
A haverom a GSX750-nel már vagy 65e km körül jár de még nem kellett csinálni vele semmit, egyszer volt talán szinkronizálva.
Kèpet nem csináltál?