Tedd 0.5-ös lejátszásra, a külső kerék széle a srác vállcsúcsánál megy át, azaz a kerekek átmennek a fején mert az beljebb van vagy 20 centivel. Amikor átdöccen a kerék ahogy fordul a sisakot letolja a fejéről kicsit, te azt látod, ez nem egy irányú terhelés, a tömeg mellett ott a kerék forgása is. Az volt az egyetlen mák, hogy lassan ment, nem roppant meg a sisak, és a válla, lapockája is tartotta a kereket. Ha gyorsabban megy, vagy rakott a konténer akkor rögtön meghal.
Ami átment a fején és a hátán az egy félpót, vagy pót volt + konténer. A fején ott volt sisak mikor felkelt és ha nézed a pólóját a jobb lapockánál szépen letépte róla a kerék. Ez egy tényleg szerencsés baleset volt. Van aki abba belehal, hogy hanyatt esik, a csávó fején meg átment egy kamion..
A jobb külsőt nézd, amint hátul nincs semmi alatta, majd megjelenik a zöld bukó, benne a csávó feje, ezen bizony átment. A bukó és a feje együtt tartotta meg a kereket.
köszi
A ragasztást én veszélyesnek tartom, ki tudja mi történik mikor lehúzza az emberfia/lánya...
Jön a festék is? Csak a fólia jön és ott marad a ragasztó réteg? Lehet, hogy csak én vagyok peches, de sok ilyenbe belefutottam már :(
Attól függ. Minél multibb a tucano annál jobban kell figyelni. Ugye vannak kifejezetten egy-egy modellre készítettek, azokat sokszor csavarral rögzíted tökéletesen az idomokhoz igazodva, és van ami több modellt is kiszolgál, ott több a pánt, az meg tud látszani bizonyos körülmények együttállása esetén. De ha zavar, leragasztod átlátszóval mint oldaltáska alászokták.
Köszönöm. Doboz nincs, de az ülés alatt van hely rendesen. 2 sisak befér,plusz még marad egy rakás hely. Menni egy kicsit fura vele,nem kell váltogatni. 100-on hamar fent van.
http://youtu.be/G9-LCHyCnzY
...és azt tudtad, hogy hívták árpád vezérünk feleségét?
*megf: Pehely.... mert árpádnépehej
A ragasztást én veszélyesnek tartom, ki tudja mi történik mikor lehúzza az emberfia/lánya...
Jön a festék is? Csak a fólia jön és ott marad a ragasztó réteg? Lehet, hogy csak én vagyok peches, de sok ilyenbe belefutottam már :(
http://youtu.be/ivQHuU-Ykws