Elég rosszul venné ki magát, ha mi elkezdenénk összegekkel dobálózni. Az hogy mennyiért adnád oda azt neked kell eldönteni.
Viszont amíg biztosan nem lehet tudni hogy mi a baja addig motorhibásként kezelendő, úgy meg nem sokat ér. (szóval én a helyedben kideríteném hogy mi zörög benne)
Sziasztok.Leszedtem a szelepfedelet a vezèrműlánc szerintem jo.a feszitő nèlkül meg tudom emelni a láncot de ahogy benyomom a feszitőt megfeszül a lánc .Ugy hogy itt más baj lesz ahogy mondtátok egy páran.Sajnos el kell hogy adjam.Mi pènzt èr igy a vas?köszi.
Ádám még nem tudja, hogyan is megy ez... Divatos pesti életmód - vinni kell a babát mindenhova, vele a járókát, etetőszéket, babakocsit, ezek persze mind újak és drágák, ebből kifolyólag gigantikusak. Kell még egy táska a cumiknak, pelenka, 2 garnitúra ruha, játék, faxom és Ádám 2 héttel a szülés után kombikat fog nézegetni
Jól szituált 30-as barátaim (család) lejöttek hozzánk egy 7végére, 2 felnőtt, 2 gyerk, +baba, Opel Zafira + tetőbox, minden fullig
Akkor nagyon ügyesen csinálja. Én sem értem, h az enyém mit tud mindig ennyit pakolni, de azt mondja, h erre mind szükség van. Most már nem kérdezek semmit. Mondjuk most már annyit változott a helyzet, h a babakocsit nagyon ritkán visszük magunkkal.
Ha te mondod... Majd jusson eszedbe fél év múlva, télen, amikor több a cucc, + babakocsi, +.... De biztos jó a kis honda, nincs tapasztalatom, viszont van 2 kombink. Az asszonyé és az enyém is az. Plafonig tudja pakolni a csomagtartót, igaz nálunk már 2 gyerkőc van. De már az elsőnél is képes volt rá.
Viszont amíg biztosan nem lehet tudni hogy mi a baja addig motorhibásként kezelendő, úgy meg nem sokat ér. (szóval én a helyedben kideríteném hogy mi zörög benne)
pont ekkora szabad hely van a garázsunkban :)
https://www.shox.hu/motoros-ol...
Nézegessetek ba a lapra, közeleg a nap...
Jól szituált 30-as barátaim (család) lejöttek hozzánk egy 7végére, 2 felnőtt, 2 gyerk, +baba, Opel Zafira + tetőbox, minden fullig