Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok hívlak majd szerintem vasárnap.
Hát az jó lenne, legalább nem kéne rakosgatnom. Itthon leszek egész 7végén.
Lehet átszaladok a segéd vázért ha megvan még és nem kell neked...
Kuponos olcsóság már egy éve megvettem dec 20 ig fel kell használni ott még nem voltam.
Utoljára Józsival ettünk ott a fürdő melletti étteremben egy jó cigánypecsenyét Cserke nem akkora durranás, mért pont oda?
Télen kell a termál vízben tököt áztatni.
Mész strandolni télen?
Sehova. Csak hogy mik vannak. Hétvégén ott leszek nem messze tőled megyek Cserkeszőlőre
Hova készülsz? A hegyen se fáztunk 10 fokban...
csak egy nyári motoros kép
Ma motoros idő volt. Tulajdonképpen minden idő motoros csak kicsit jobban kell felöltözni.
ááááá, hülyeséget írtam, ez a másik öbölben van Trieszt maradna ki, az nem nagy szám, egy nagyváros, meg idén különben is eltévedtem benne már 1x
Tőlem úszhatunk, ha majd lesz ára, megdumáljuk, megéri-e.
Szívesen hajókázok én is (ez kicsit drága ugyan) de akkor ez kimarad az útból: https://www.nlcafe.hu/utazas/2...
Kár lenne érte, igen jól néz ki, akár még egy pihenő napot is megérdemelne.
Az igaz csak amíg hajózunk addig is megyünk. Közben pihizünk, dumálunk, nézelődünk partot érve meg újult erővel csapunk a lovak közé.
Én se találtam, ez okból, de olvasgattam régebbi beszámolókat, és Venice-Rovinj hajójegy oda-vissza 120 juró körül/felnőtt. Az autó ára brutál, de biztos a motorért is kérnek pénzt, én olyan 60-80 juróra becsülném egy út árát, motor+vezető, vagyis 18-25 eFt. Ennek negyedéből megkerüljük, kb. ugyanannyi idő alatt.
Próbáltam keresni komp árakat de nem találtam. Valami olyasmit olvastam, hogy majd szezonban írják ki azthiszem most nem is közlekedik....
Idén 2000 km. Ez sokkal több mint a frézivel bármikor.
Amiről beszélsz, az a Pó-síkság Európa egyik legnagyobb "alföldje" de csak a szélét érintettük, most is kb. 200-250 km esik belőle ránk. Igaz, ott kanyar nem sok volt, de én élveztem az olaszok közt motorozni, sokkal inkább, mint a buuuuzi osztrákok közt
Komp nekem is megfordult a fejemben, de komoly ára van, és igazodni kell hozzá - de majd kikeressük (vagy keresd, házi feladat )
Mi 3 éve nyaraltunk a családdal autóval az Isztrián, szóba került, hogy átkompozunk Velencébe, de annyiba került, hogy körbemenni autóval sokkal olcsóbb volt* - nem tudom, motorokkal mennyi lenne.
*igazából az út is érdekelt bennünket, nem jártak még arra a kinderek.
Tavaly is ezt mondtad de én is mindig így gondolom télen - aztán ahogy sikerül. Idénre nem lehet panasz, a fiúkkal több, mint 3500 km-t mentünk együtt, és nagyon sok mindent láttunk
Nem. Nem kell boltba járnom.
Az asszony hozott valakitől olyan pálinkát hogy bemattult tőle a stampós pohár.
Csak nem boltba is azzal mész?