ááááá, hülyeséget írtam, ez a másik öbölben van Trieszt maradna ki, az nem nagy szám, egy nagyváros, meg idén különben is eltévedtem benne már 1x
Tőlem úszhatunk, ha majd lesz ára, megdumáljuk, megéri-e.
Szívesen hajókázok én is (ez kicsit drága ugyan) de akkor ez kimarad az útból: https://www.nlcafe.hu/utazas/2...
Kár lenne érte, igen jól néz ki, akár még egy pihenő napot is megérdemelne.
Én se találtam, ez okból, de olvasgattam régebbi beszámolókat, és Venice-Rovinj hajójegy oda-vissza 120 juró körül/felnőtt. Az autó ára brutál, de biztos a motorért is kérnek pénzt, én olyan 60-80 juróra becsülném egy út árát, motor+vezető, vagyis 18-25 eFt. Ennek negyedéből megkerüljük, kb. ugyanannyi idő alatt.
Amiről beszélsz, az a Pó-síkság Európa egyik legnagyobb "alföldje" de csak a szélét érintettük, most is kb. 200-250 km esik belőle ránk. Igaz, ott kanyar nem sok volt, de én élveztem az olaszok közt motorozni, sokkal inkább, mint a buuuuzi osztrákok közt
Komp nekem is megfordult a fejemben, de komoly ára van, és igazodni kell hozzá - de majd kikeressük (vagy keresd, házi feladat )
Mi 3 éve nyaraltunk a családdal autóval az Isztrián, szóba került, hogy átkompozunk Velencébe, de annyiba került, hogy körbemenni autóval sokkal olcsóbb volt* - nem tudom, motorokkal mennyi lenne.
*igazából az út is érdekelt bennünket, nem jártak még arra a kinderek.
Tavaly is ezt mondtad de én is mindig így gondolom télen - aztán ahogy sikerül. Idénre nem lehet panasz, a fiúkkal több, mint 3500 km-t mentünk együtt, és nagyon sok mindent láttunk
http://www.motohotwear.com
Tőlem úszhatunk, ha majd lesz ára, megdumáljuk, megéri-e.
Kár lenne érte, igen jól néz ki, akár még egy pihenő napot is megérdemelne.
Komp nekem is megfordult a fejemben, de komoly ára van, és igazodni kell hozzá - de majd kikeressük (vagy keresd, házi feladat )
Mi 3 éve nyaraltunk a családdal autóval az Isztrián, szóba került, hogy átkompozunk Velencébe, de annyiba került, hogy körbemenni autóval sokkal olcsóbb volt* - nem tudom, motorokkal mennyi lenne.
*igazából az út is érdekelt bennünket, nem jártak még arra a kinderek.