Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majdnem jól emlékeztem. Kéne nekem is
Ez is! Nekem 21-em volt.
De kéne!

https://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/2106/lada_2106_1500s-12313712
Jövőre megyünk túrázni? Csak azért mert mindjárt itt a jövő...
Áááá, őt nem érdekli a motorozás. Szerencsére Nem szeretném, ha valami hülyegyerek mögé felülne benzintyúknak, vezetni meg nem akarta sosem.
Majd ha a lányod is motorozni fog } és beírkál majd ő is,megélénkül a chat.
Én bírom a Teklát, de 30 milláért nemán...
Különben sem értem ezt az önvezető faxságot se: ha úgyis figyelni kell, akkor nem mind1? Ellenőrizni a komputer munkáját sztem nehezebb, mint vezetni...
Ááááá, 3 napos szünetek lazán előfordulnak mostanában... 2-3-an írkálunk néha. Nincs már itt senki.
Kinyírtam a fórumot!
Mond meg neki, hogy elviszed egy bubble mosodába ahol 1 óra alatt kimosod és megszárítod, de aztán kérsz valamit utána!
Látom, nálatok is ünnepi terítő, meg faxom... én meg nem ehetek a konyha asztalnál, csak ha felhajtom a terítőt (az asszony szerint leevés nélkül ki kéne neki bírnia karácsonyig )
Nem, majd tavasszal. Hideg van szerelni, fűteni meg (még) nem tudok. Különben az eljövő pár napban 12 fokot is mond, lehet, kerülök egyet
Itt is járt
Nem az érdekel hogy mivel mentek, ha nem hogy hova és hogyan. (szétszedted már a bmw-t?)
Jó voltam biztos, mert volt a Mikulás
BMW-k vannak benne... nem sok hasznát veszed de majd jól kölcsönkérem elolvasni - bár már mindent tudunk a túrázásról