Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kefés gondolom az egyen motor csak kefés lehet asszem. A Tesla hány wattos én nem találtam meg linkeld már be.
Pontosítanám, még két belső helyiség ÉS a külseje van vissza.
A Watt publikus, az benne a katalógusban (a csúcs, folyamatosan kevesebb) a Volt meg asszem 600, de ki lehet nyomozni könnyen a barátoddal.
Az enyém? ja. elvileg 175V-os, de 230 egyenről hajtom, kicsit többet forog, meg vagy 3 kW-os így de állítólag ez a motor bírja a névleges kétszeresét is, rövid időre meg a 3x-át is... (teljesítményben persze, nem feszültségben)
Volt és watt érdekelne. Tiéd az kefés egyenáramú?
De, tudom. Qrva erős és qrva drága Ők gyártják a motort maguknak. https://commons.wikimedia.org/...
Jutyúbon van róla videó is, szétszedve.
Nem akarom megvenni csak kíváncsi voltam. Azt nem tudod, hogy a Teslákban milyen motor van?
Sokan fizetnek az ilyen falért a lakásukban, te meg leburkolod Rigips-el? Trendi a puci fal, 3 rétegben színtelen mélyalapozóval lekenve

Ui: az látszik, mennyi qrvasokat dolgoztál vele - és még az épület külseje hátra van
Itt van, de igazából nem nagyon akarnám eladni... bárhova jó, és egyébként az íbéjjen horror árban mennek hasonlók.
Milyen az hány wattos?
Ááá, majd ha mindegyik helyiség kész lesz, az meg még messze van.
Nem nagyon emlékszem hogy lenne ilyesmi, de körülnézek, hátha. (nincs emberem a gumijavítóban a vasműben, de lehet hogy a kollégáim tudnak valakit, ott ilyesmiket gyártanak)
Tisztában vagyok vele hogy nem lehet minden fehér, az olyan jellegtelenül egyszerű. Pár mozdulattal bele is vittem a klasszikus stílust a modern vonalakba (mikor levettem a szerszámtáblát lecsiszolni, mert nem tetszett a felülete) szerintem senki sem vádolhat azzal hogy ízléstelen kis sehonnai vagyok.
3 db volt, kettőt már elhasználtam, egy még tartalékban pihen
Megvan még neked az a nagyteljesítményű egyenáramú villanymotor?
Én is gondolkodtam, mi lehet, de se forintban, se lejben, se juróban nem stimmelt az összeg... hát akkor biztos a mérete (vagy valami jellemzője) és tényleg
Arnihoz szótár kell
Eszembe nem jutott. Azthittem az az ára.
Nincs gugléd?
http://www.samsung.com/hu/supp...
vagyis Arni egy 3,5 kW-os klímát vett.
szerintem
Azt néztem, hogy van amelyik klíma nálatok majdnem fele annyi mint itt. Lehet megérné kimenni érte...
Mi az a 12000 btu?
Jó lesz.Tavassyal megyünk műhelyavató buliba?
Most vettem Whirlpool inverteres klímát 12000 btu.Havernek van ilyen azzal fűti 4 ève a fogtechnikus mühelyèt.
Éppen elég, szűken, ez eszembe se jutott, ez van itt is a szőnyegbótban. Csak azabaaaj, hogy ez a PVCe kemény lesz a hidegben, mint a fagyott kutyaszar, és nem simul oda
Igazán, nem ejtenék krokodil könnyeket már úgy is gondolkoztam rajta, hogy törlöm magam. Annál nagyobb lepratelepet a világ nem látott.
Jut eszembe, valami gumiszalag-szerű nincs ott nektek a cégnél? 8-10 cm széles, 2-3 mm vastag, kéne úgy 15 m-nyi, a tolóajtómat alul-felül le kéne fedni, mert cúgos így nem érdemes begyújtani, pedig kályhám is van. Itt felénk nem árulnak ilyet, 1 m-es táblásból tudnék csíkokat vágni, de az nem lenne egybe, nyűgös, meg drága is