A Watt publikus, az benne a katalógusban (a csúcs, folyamatosan kevesebb) a Volt meg asszem 600, de ki lehet nyomozni könnyen a barátoddal.
Az enyém? ja. elvileg 175V-os, de 230 egyenről hajtom, kicsit többet forog, meg vagy 3 kW-os így de állítólag ez a motor bírja a névleges kétszeresét is, rövid időre meg a 3x-át is... (teljesítményben persze, nem feszültségben)
Nem nagyon emlékszem hogy lenne ilyesmi, de körülnézek, hátha. (nincs emberem a gumijavítóban a vasműben, de lehet hogy a kollégáim tudnak valakit, ott ilyesmiket gyártanak)
Tisztában vagyok vele hogy nem lehet minden fehér, az olyan jellegtelenül egyszerű. Pár mozdulattal bele is vittem a klasszikus stílust a modern vonalakba (mikor levettem a szerszámtáblát lecsiszolni, mert nem tetszett a felülete) szerintem senki sem vádolhat azzal hogy ízléstelen kis sehonnai vagyok.
Én is gondolkodtam, mi lehet, de se forintban, se lejben, se juróban nem stimmelt az összeg... hát akkor biztos a mérete (vagy valami jellemzője) és tényleg
Arnihoz szótár kell
Éppen elég, szűken, ez eszembe se jutott, ez van itt is a szőnyegbótban. Csak azabaaaj, hogy ez a PVCe kemény lesz a hidegben, mint a fagyott kutyaszar, és nem simul oda
Jut eszembe, valami gumiszalag-szerű nincs ott nektek a cégnél? 8-10 cm széles, 2-3 mm vastag, kéne úgy 15 m-nyi, a tolóajtómat alul-felül le kéne fedni, mert cúgos így nem érdemes begyújtani, pedig kályhám is van. Itt felénk nem árulnak ilyet, 1 m-es táblásból tudnék csíkokat vágni, de az nem lenne egybe, nyűgös, meg drága is
Az enyém? ja. elvileg 175V-os, de 230 egyenről hajtom, kicsit többet forog, meg vagy 3 kW-os így de állítólag ez a motor bírja a névleges kétszeresét is, rövid időre meg a 3x-át is... (teljesítményben persze, nem feszültségben)
Jutyúbon van róla videó is, szétszedve.
Ui: az látszik, mennyi qrvasokat dolgoztál vele - és még az épület külseje hátra van
Arnihoz szótár kell
http://www.samsung.com/hu/supp...
vagyis Arni egy 3,5 kW-os klímát vett.
szerintem
Mi az a 12000 btu?
https://pvcwebshop.hu/uzlet/la...