Az új sityakom. Nekem új. A barátomnak nem fekszik,beépített napszemüveges,kivehető mosható béléssel. Ilyen új sityakom sem volt még. 10000ft-ért adja oda nekem,csak egy kitétele van.hogy menjek vele és próbáljam ki. Méretre tök jó. Úgy hogy örülünk.
Ha 8000K, akkor kultúr helyen az első rendőr kivesz, amelyik meglát. Nekem 4300K xenon van bent, persze az se szabályos, de nem ilyen feltűnő kék legalább.
De nincs porvédő azaz tönkre ment. Szerintem már az előző cserénél mert ugye a csapágy alá kell beverni, hogy lejöjjön. Majd akkor valamit kitalálok oda...
A szomszédnak most tettük fel az új Dunlopot előre (650 Bandit) Múltkor raktam rendbe az első fékét, most új gumi - csináltam is egy 10 cm magas stoppit itt az utcában vele próba gyanánt
A kopott és öreg első gumija, mikor a múltkor fékjavítás után próbáltam, megcsúszott ilyen tempónál.
Kb 18e km van a gumiban amióta felrakták Metzeler Z6.
Szóval kell oda.
A kopott és öreg első gumija, mikor a múltkor fékjavítás után próbáltam, megcsúszott ilyen tempónál.
És ilyet néztem hozzá,mivel az elején is ilyen van:https://www.r17.hu/termek/996/...