Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy érdekel!
használd a "válasz erre" gombot! és akkor egyértelműbb minden!
uj motor projekt hogy áll
vagy még lehúz 1évet a fazer
kuplung bowdennel tudtál valamit kezdeni
Most rakom be a hétvégén, meg bontom a gépet.
Megy a tank javításra, meg utána fényezőhöz a fejidommal 1ütt...
Lesz még 1-2 upgrade a gépen, ha minden jól megy....
Majd a végén dobok fel képet ha érdekel.
nem , de tőled is megkérdezem
hogy vagy betét jo lett
Szia Peti!
Minden Ok, moci pihen. Szilveszterkor mentem egy karikát. Nem volt vészes a hideg. Vol más őrült motoros is a Hősök terén rajtam kívül :)
Sziasztok.

Hozzám irányulta kérdés?
Szia Tamás!

hogy vagy motor hogy áll
Szerintem egész jó árba van ha valakit érdekel
http://www.vatera.hu/also_idom...
Szia! Én tavaly ezt a sarus módszert alkalmaztam:

http://www.fz6-forum.com/forum...

Azz
al a különbséggel, hogy fentre, a lámpa mellé tettem egy vízálló kapcsolót, ha kell, ki tudjam kapcsolni a plussz izzót.
Ha új kell,akkor tőle tudsz: (olcsóbb,mint ha mástól rendelnéd)

peresabalint@gmail.com
Srácok! Valaki nem tud Olcsón Givi hátsó dobozhoz felfogató konzolt FZ6-ra?
blokád
Üdv!

Srácok mi lesz itt? megcsináljuk bioüzemanyagra balkalmassá a gépeket vagy mi a szar lesz?
hali

olyan akciót akarok csínálni a mocival, hogy áttkötném én a lámpát, hogy tompítotton is mind a kettő világítson.
olvastam én leírást róla, hogy a relébe melyik vezetékeket kötöm bele, de arról nem igazán ír részletesen, hogy a negyedik kábelt amit az égő felé viszek azt mibe is kötném.. aki csínált már ilyet az elmagyarázhatná. előre is köszönöm.
Ma 2 hónap után beröffentettem a kicsikét Rég hallottam már a hangját...meg a szomszédok is

Tavaszodik már?
Elakarod adni a motorod egyből ráismertem
alkudni kötelező :D
hehe fő az optimizmus.
ez teteszik, őszinte
LEÍRÁS

"2004es YZF R6. Sérülten vásároltam (2009.06), első lámpát, fejidomot, km órát, idomokat érintette az eset. Rendbe raktam a km óra kivételével, a kijelző repedt, de működik. Ez egy 20ezres tétel. Új gumik (kb 600km van benne), 12.000-es szerviz megvolt (átvizsgálás keretein belül, elismert, megbízható szerelőnél). Friss műszaki vizsga. A kihajtásnál láncszakadás, vagy leugrás miatt a blokk sérült volt, az olaj kicsit könnyezett, ez is most javításra került. Egyúttal a hajtókar csapágyak is cserélve lettek, bár ez még nem volt szükségszerű, csak ajánlott, ha már addig visszabontották. Így motorikusan már tökéletes. Esztétikára nem tökéletes. Fullba lett fényezve, ami némi kívánni valót hagy maga után, kicsit narancsos a lakkozás, állítólag a gépi polír megoldaná, de nekem motorozásra tökéletesen megfelel. A kipufogódob karcos, kicsit gány, én már így vettem, nem cseréltem ki, esetleg a későbbiekben egy sportdobra gondoltam. Most viszont meg kell válnom tőle, autóvásárlás miatt. Az ár irányár. Alkudni KÖTELEZŐ! Írj egy árat, és megbeszéljük. Csak komoly érdeklődőket várok EMAIL-en!"
Jó lett az és az idő bizonyított
húú bammeg, jo a kiirás 2 .kép alatt, deén tuti levenném
nah mi van itt nagy a csend
sehol senki
Egy szar ez pont mindegyik
Van,amiben jobb.

(elég szánalmas)
Az a fő hogy a tietek sokkal jobb