Sziasztok!
Fzs 1000-hez nézegetek "undertail, undertray" (meg a fene se tudja hány néven találtam még meg) kiegészítőt. A kérdésem az lenne, hogy valamelyikőtök találkozott-e már ilyennel esetleg használ-e valaki? A legjobban azon értetlenkedek, hogy ezt a gyári helyett kell felrakni (ha igen akkor a gyárira felfogatott alkatrészeket hova rakom? mert ha jól látom ezeken nincs előre kialakított hely) vagy pedig a gyárira még pluszba?ű
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van túra nyereggel?
A 2007-es FZ6S-emre szeretnék valamit kényelmesebbet ülést, mert a gyáritól 1 óra után megfájdul a seggem. :(
Előre is köszi a válaszokat
Bőr ruha van már?
Üzenetet nem figyelem.Tel:70-3179083.
Eladó egy 2008 előtti Yamaha FZ6S-re való karcmentes, kitűnő állapotú Givi túra plexi.
Ár: 12500
Eladó egy soha sem használt eredeti Rizoma alu kormányvégsúly a megfelelő adapterrel Yamaha FZ6-hoz. Dobozában. MA532R
06307150927
Valakinek van esetleg eladó monokey top case, monokey platni és íves konzolra való oldaldoboz?
Előre is köszönöm!
Fzs 1000-hez nézegetek "undertail, undertray" (meg a fene se tudja hány néven találtam még meg) kiegészítőt. A kérdésem az lenne, hogy valamelyikőtök találkozott-e már ilyennel esetleg használ-e valaki? A legjobban azon értetlenkedek, hogy ezt a gyári helyett kell felrakni (ha igen akkor a gyárira felfogatott alkatrészeket hova rakom? mert ha jól látom ezeken nincs előre kialakított hely) vagy pedig a gyárira még pluszba?ű
Válaszokat előre is köszönöm.
Megmaradt fazer alkatreszek barati aron vihetok: FZS1000hez : oldaltaska tartok, vaz vedő, himba
Fz6hoz: injektorok, tps szenzor, legnyomas mero, hatso labtarto lentebb helyezesehez alkatresz, gyari hatso labtartok mennek bele., kerek tavtartok, hatso lengovilla tengely, hatso kerek tengely feszítő
Már egyeztetek is velük :)
Nem kell valakinek egy túra plexi?
https://auto.jofogas.hu/fejer/Yamaha_FZ6S_Fazer_tura_plexi_99633494.htm
http://bergermotor.hu
Kinek milyen tapasztalata van túra nyereggel?
A 2007-es FZ6S-emre szeretnék valamit kényelmesebbet ülést, mert a gyáritól 1 óra után megfájdul a seggem. :(
Előre is köszi a válaszokat
írtam neked privát üzenetet.
Ezekről kérdeznék:
Givi T449 oldaltáska (15.000)
Givi tartókonzol táskákhoz (5.000)